BoKlok Mittpunkten Kvarnbäck, Höör

Projektnamn
BoKlok Mittpunkten
Bostäder
19 st
Avgift
4 992 kr
Pris
2 195 000 - 2 395 000 kr
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Radhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Slutsålt
Inflyttning
Februari 2022
Slutsålt!

Rad- och parhus i natursköna Kvarnbäck

I Kvarnbäck bor du omringad av vacker natur som lockar till uteliv och samtidigt nära centrum och service. Här bygger vi ett nytt familjevänligt kvarter i form av tvåplanshus med trädgård, förråd på tomten och med tillgång till parkeringsplats. Precis i närheten finns stora grönområden, lekplats och förskola. Här finns också bra gång- och cykelvägar som tar dig till centrala Höör med tågstation, skola (F-9), butiker, vårdcentral med mera.

Ditt nya bostadsområde

Få en överblick av ditt nya kvarter. Var det kommer att ligga, vad som finns i närområdet och hur bostäderna kommer att se ut när de är på plats!

Morgonsol eller kvällssol?

Solstudien visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Psst! Tänk på att kringliggande hus och träd kan skugga.

Kvartersskiss

Utemiljön

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa i trädgården. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras.

Alla hus får ett trädäck på trädgårdssidan, för härligt häng och grillkvällar. På tomten finns ett eget förråd med plats för både trädgårdsredskap och julkulor. Till husen ingår också tillgång till en parkeringsplats.

Det förekommer höjdskillnader i kvarteret och därför har vissa hus mer trappsteg än andra, vid entrén, trädäcken och ingången till trädgården.

Nära allt det viktiga

BoKlok Mittpunkten ligger i östra Kvarnbäck, cirka 1 km norr om Höör centrum. I närområdet finns stora, härliga grönytor, lekplatser och förskola. Här finns också bra gång- och cykelvägar som tar dig till centrala Höör där du hittar allt det som behövs för en enkel vardag - som butiker, matbutiker, restauranger, vårdcentral, tandläkare och apotek. Här finns också tågstation, badhus, bibliotek och ishall. Från tågstationen går Öresundståg och Pågatåg regelbundet och det är lätt att ta sig till stora delar av Skåne. Till Lund tar resan 20 minuter och till Malmö tar det 35 minuter.

Från Kvarnbäck har du också nära till andra vackra naturområden som Vaxsjön, Skånes Djurpark och Frostavallen strövområde. Söder om Höör finns också Ringsjön och Sätoftasjön med badplatser. Höör är Skånes geografiska mittpunkt och en klok plats att bo på om du vill kunna njuta av allt vackert som landskapet har att erbjuda.

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Till och från adressen

Transportmedel

Återställ plats
BilBil
CykelCykel
KollektivtKollektivt
GångGång

Mer information

 • Broschyrer

  Läs här på hemsidan. Eller ladda ner och läs när det passar dig. 

  Projektbroschyr

  Att bo i bostadsrätt & Klok Affär

 • Erbjudande från bank och mäklare

  Vi samarbetar med Handelsbanken och Skandiamäklarna Landgren. De kan hjälpa dig om du frågor om bolån och amortering, eller om du behöver hjälp att sälja en befintlig bostad. 

  Erbjudande från Handelsbanken

  Erbjudande från Skandiamäklarna Landgren

 • Förråd och parkering

  Förråd

  På den upplåtna tomten ingår ett kallföråd (oisolerat) per bostad, cirka 6 kvm stort.

  Parkering

  En parkeringsplats per bostad ingår och det finns ytterligare 5 platser som kan hyras. 

Kontakt

Louise Stjernqvist Säljare

Du kan kontakta mig om du är intresserad av att köpa en bostad.

073-344 07 87

louise.stjernqvist@boklok.se

Malin Sloan Kundansvarig

Du kan kontakta mig om du har några frågor, jag kommer att vara din kontaktperson till du flyttat in.

072-350 23 34

malin.sloan@boklok.se