BoKlok Vattentornet Hyllie, Malmö

Illustration av vardagsrum i fyra rum och kök i BoKlok Vattentornet i Hyllie.
Projektnamn
BoKlok Vattentornet
Bostäder
49 st
Avgift från
2.320 kr
Pris från
1.150.000 kr
Antal rum
1 - 5 Rum och kök
Boyta
31 - 117 kvm
Hustyp
Lägenheter, Radhus & Parhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Sommaren 2023

Lägenheter och radhus i nya Hyllieäng

På ett av Malmös bästa lägen ska vi tillföra kloka lägenheter och radhus i ett helt nytt kvarter. Hyllieäng som är en ny del av Hyllie är väl placerad mellan Malmömässan, badhuset och odlingslottorna vid Hyllierankan. Här har du nära till stora grönområden, Hyllie sportcenter, Malmö Arena, Emporia och Hyllie station, varifrån du kan ta dig till stora delar av staden på kort tid - eller till Danmark och omvärlden för den delen. I det nya kvarteret skapas också en ny områdespark med lekplats och ett växthus - för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende med tillgång till mycket.

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan.

I BoKlok Vattentornet erbjuder vi bostäder av flera olika storlekar, allt från en etta, till ett radhus i två plan. Här kan du se några av de olika planlösningarna.

Bostäderna kommer att säljas i två etapper. Etapp 1 består av 24 bostäder med säljstart i mars och etapp 2 består av 25 bostäder som släpps till försäljning innan sommaren 2022. I etapp 1 finns inga treor och därför är frånpriset på denna bostadsstorlek inte fastställt ännu.

1 rum och kök, 31 kvm

Fransk balkong eller altan
Pris från 1 150 000 kr och avgift ca 2 320kr/månad*

Oavsett om du precis ska flytta hemifrån eller helt enkelt inte behöver så många rum, så är vår etta ett bra alternativ. Förrådet (eller klädkammaren) i hallen rymmer det som inte behöver synas. Badrummet är rejält stort och har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare (vardagslyx!). IKEA köket är stort nog att laga mat i på riktigt. Och rummet? Det är ljust och luftigt med plats för sovhörna, soffa och matbord.

*Kostnad för hushållsel, uppvärmning av vatten, bredband och TV tillkommer. Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan med grästäppa
Pris från 1 850 000 kr och avgift ca 3 520kr/månad*

Sambo, eller singelhushåll? Vår välplanerade tvåa funkar både för en, eller flera!

Öppen och rymlig, men också med möjlighet att stänga om sig. Den har en hall med förråd och ingång till det stora (verkligen!) badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Ett vitt IKEA kök som rymmer många middagsgäster. Öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på balkongen eller altanen. Sovrum med garderober, och plats för dubbelsäng.

*Kostnad för hushållsel, uppvärmning av vatten, bredband och TV tillkommer. Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur

3 rum och kök, 72 kvm

Rätvänd - Balkong eller altan med grästäppa
Frånpris är ej fastställt

I vår trea finns möjlighet att växa (eller växla) från en, två, tre eller fler. Man möts av hallen med både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och hela vägen ut på balkongen eller altanen.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre). Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?

Ta en rundtur

3 rum och kök, 72 kvm

Spegelvänd - Balkong eller altan med grästäppa
Frånpris är ej fastställt

I vår trea finns möjlighet att växa (eller växla) från en, två, tre eller fler. Man möts av hallen med både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och hela vägen ut på balkongen eller altanen.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre). Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?

Ta en rundtur

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan med grästäppa
Pris från 2 795 000 kr och avgift ca 5 020kr/månad*

Öppet och ljust med flera mindre rum för valfria ändamål. Vår fyra är ett utmärkt boende oavsett ålder, livssituation eller familjesammansättning. Den har en rymlig entré med förråd och ingång till badrummet med egen tvättmaskin och plats för torktumlare. Ett modernt, vitt IKEA kök som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut på balkongen eller altanen. Ett större sovrum på ena sidan, två små på den andra (praktiskt!) Och en rejäl klädkammare som rymmer det du vill dölja. Vad mer kan man begära av en modern fyra? Jo, trägolv, fönsterbrädor i natursten och vita väggar som en bas till din egna inredningsstil.

*Kostnad för hushållsel, uppvärmning av vatten, bredband och TV tillkommer. Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

 

Ta en rundtur

5 rum och kök, 117 kvm

Radhus eller parhus med altan och egen trädgård
Pris från 4 450 000 kr och avgift ca 5 450kr/månad*

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till altanen. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger grått klinker. Tvättmaskin finns också, såklart!

 

Ovanvåning

Behöver du ett luftigt allrum, två sovrum och en klädkammare, eller kanske fyra sovrum med dörrar att stänga? Allrummet kan göras om till ett extra sovrum (tidbegränsat tillval) och det minsta rummet kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för dubbelsäng och många garderober. I badrummet finns dusch och plats för badkar.

*Kostnad för hushållsel inkl. värme, vatten, bredband och TV tillkommer. Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av vardagsrum i BoKlok rätvänd lägenhet 3 rum och kök
Illustrationsbild av kök i BoKlok rätvänd lägenhet 3 rum och kök
Illustrationsbild av hall i BoKlok lägenhet 2 rum och kök
+ 19 till

Nära allt det viktiga

Hyllieäng är en ny del av Hyllie, placerat mellan inre ringvägen och Hylliebadet. Här har du promenadavstånd till köpcentrat Emporia med sitt stora utbud av butiker, restauranger och matbutik, samt Malmö Arena som bjuder på både hockey och stora musikevenemang. Här ligger även Hyllie Station som är en central punkt för kollektivtrafiken i Öresundsregionen. Ta tunnelbanan till Malmö centrum på 5 minuter eller tåget till Danmark på 15 minuter - ett unikt pendlingsläge med andra ord.

På andra hållet har du fina grönområden och Hyllie Sportcenter med ett brett utbud av sportaktiviteter för både vuxna och barn. Här finns ett flertal förskolor, totalt 7 grundskolor (inom 1,5 km) roliga lekplatser och de sju kullarna i Krokbäcksparken som är perfekta för pulkaåkning. Här finns också en skatepark och den på sommaren uppskattade vattenparken vid Vattentornet. 

BoKlok Vattentornet
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Malin Sloan Kundansvarig

Du kan kontakta mig om du har några frågor, jag är din kontaktperson till du flyttat in.

072-350 23 34

malin.sloan@boklok.se

Linda Sylvén Säljare

Du kan kontakta mig om du är intresserad av att köpa en bostad.

072-356 13 81

linda.sylven@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Vattentornet, Malmö

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad om projektet. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning eller bindande anmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.