BO KLOKT I FRAMTIDEN

KOMMANDE BOSTADSOMRÅDEN

Ibland behöver, eller vill man planera inför sitt kommande boende på lite längre sikt. Här kan du därför se de områden där vi planerar att bygga bostäder. Inte nu, utan först längre fram i tiden.

Du kan inte anmäla intresse i detta tidiga skede, men du kan se vart du eventuellt skulle kunna bo klokt i framtiden!

Frösö Sportstuga, Östersund

Typ av bostäder

Lägenheter

Upplåtelseform

Bostadsrätter

Planerad säljstart

2022

Planerad inflyttning

2023

Frösön (Jämtlands vagga) ligger med broförbindelser mot fastlandet, och endast 10 minuters cykeltur in till stadskärnan i Östersund. Strax intill Frösöberget och granne med det som tidigare var Frösö Zoo kommer planerar vi för ett nytt bostadsområde med ett 50-tal lägenheter i två våningar. Området är omgärdat av grönskande natur som erbjuder flertalet rekreationsmöjligheter.

Norrlandet, Gävle

Typ av bostäder

Lägenheter

Upplåtelseform

Bostadsrätter

Planerad säljstart

2022

Planerad inflyttning

2023

Norrlandet, vilket är Gävlebuktens norra kust karaktäriseras av dess vackra skärgårdsnatur. Det nya bostadsområdet med ett 60-tal lägenheter vi planerar att bygga ligger i skogslandet, väster om Engesberg och norr om Bönavägen alldeles intill havet. På gångavstånd finns badplats, småbåtshamnen Huseliiharen med restaurang och promenadstråket ”kustleden”. Det finns också bra gång- och cykelvägar samt bussförbindelse in till centrala Gävle som ligger cirka 1 mil bort.

Tomtebo Strand, Umeå

Typ av bostäder

Lägenheter och/eller radhus

Upplåtelseform

Bostadsrätter

Planerad säljstart

2023

Planerad inflyttning

2024

Utvecklingen av stadsdelen Tomtebo strand är ett samverkansprojekt mellan Umeå kommun, privata byggaktörer och kommunala bolag. Där BoKlok är en av dessa aktörer. Området ligger alldeles intill Nydalasjön, mellan Tomtebo och universitetsområdet. Här planeras det för en helt ny stadsdel, med höga ambitioner och med människan och hållbarheten i fokus. En grön stadsdel, nära skog och sjö, nära stora arbetsplatser och centrum och med Kolbäcken som slingrar sig fram genom bostadsområdet.

FÖR TIDIGT ATT ANMÄLA INTRESSE!

Det är fortfarande för tidigt att anmäla intresse för dessa kommande bostdsområden. Det är först när vi kommit lite längre i planeringen, och vet vad vi ska bygga som vi kan starta upp ett bostadsprojekt. Och det är först då du kan anmäla intresse - och då ser vi till att hålla dig uppdaterad om vad som händer i det projekt du anmält intresse för! 


Tryggt, trivsamt och tilltalande!

Det är orden som symboliserar livet i våra hem.

Tryggt och bra och lika för alla

Vi har en lite annorlunda köpprocess.

Välkommen in!

Vi visar dig runt i våra visningshem.