BoKlok Steensborg Majtorp, Älmhult

Bild på mökgrå lägenhetshus i två och fyra plan med grön innergård i förgrunden
Projektnamn
BoKlok Steensborg
Bostäder
48 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
2 - 5 Rum och kök
Boyta
55 - 117 kvm
Hustyp
Lägenheter & Radhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Hösten 2022
Inflyttning
Våren 2024

Nya lägenheter och radhus i idylliska Majtorp

Nu kommer vi tillbaka till Älmhult! Denna gång till Majtorp, där vi planerar för ett nytt mysigt kvarter med 32 lägenheter och 16 radhus, med naturen tätt intill. Här bor du i ett lugnt och idylliskt småhusområde med promenadavstånd till sjön Möckeln och har samtidigt nära till centrum och service. Precis i närheten finns också förskola, skola och vårdcentral. I centrum, knappt 1 km bort finns butiker, restauranger och tågstation. För den aktiva erbjuds ett flertal fritidsaktiviteter som fotboll, paddling och golf. Eller tar du kanske hellre en tur till möbelvaruhuset?

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan med grästäppa
Pris från 1 195 000 kr, avgift cirka 3 570 kr/månad*

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

 

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras. I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, avfallshantering och parkeringsplats. Kostnad för hushållsel, tappvarmvatten och TV/Bredband tillkommer.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan med grästäppa
Pris från 1 525 000 kr, avgift cirka 4 340 kr/månad*

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

 

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

 

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras. I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, avfallshantering och parkeringsplats. Kostnad för hushållsel, tappvarmvatten och TV/Bredband tillkommer.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan med grästäppa
Pris från 1 525 000 kr, avgift cirka 4 340 kr/månad*

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

 

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

 

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras. I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, avfallshantering och parkeringsplats. Kostnad för hushållsel, tappvarmvatten och TV/Bredband tillkommer.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan med grästäppa
Pris från 1 775 000 kr, avgift cirka 4 920 kr/månad*

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

 

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras. I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, avfallshantering och parkeringsplats. Kostnad för hushållsel, tappvarmvatten och TV/Bredband tillkommer.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok radhus i två våningar

Radhus, 5 rum och kök, 117 kvm

Altan eller altan med grästäppa
Pris från 2 295 000 kr, avgift 5 610 cirka kr/månad*

Vårt radhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv med komfortvärme och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork och tvättmaskin. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen, via de dubbla glasdörrarna.

 

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

 

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras. I månadsavgiften ingår kallvatten, avfallshantering och parkeringsplats. Kostnad för hushållsel, värme, tappvarmvatten och TV/Bredband tillkommer.

Ta en rundtur
Bild på mökgrå lägenhetshus i två och fyra plan med grön innergård i förgrunden
4 våningshuset med entresida och loftgång
Översiktsbild på lägenhetskvarteret i BoKlok Steensborg med en grön omgivning och innergård
+ 25 till

Kvarterskiss Lägenheter

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

I lägenhetskvarteret ramar bostadshusen in den gemensamma innergården som får gräsmatta och planteringar samt en yta för umgänge - med pergola, bänkbord och grill. På gården finns också två miljörum och gott om plats till cyklar.

På den gemensamma parkeringsytan finns en parkeringsplats till varje bostad, varav hälften kommer ha laddstolpe till elbil.

 

Kvarterskiss Radhus

Här ser du radhuskvarteret, som även det ramar in den gemensamma gården med sina fyra huskroppar. Alla radhus har en egen upplåten yta med altan mot gården och några har även en trädgårdstäppa.

På den gemensamma ytan finns plats för umgänge, bänkbord, pergola och grill, samt en större gräsmatta. Här finns också miljörum samt förråd i gemensamma byggnader.

Parkering sker norr om kvarteret på en avsedd parkeringsyta, där det också finns plats för besökare. Till varje bostad hör en parkeringsplats, varav hälften av dem kommer förses med laddstolpe.

 

 

Nära allt det viktiga

I det direkta närområdet finns skola, förskola, vårdcentral, fotbollsplaner, kyrka och busshållplats. Bara en promenad bort (knappt 1 km) ligger Älmhult centrum med butiker, restauranger och cafeér samt tågstationen. Om du fortsätter österut har du även IKEA varuhuset 2,5 km bort. I närheten finns också flera fina grönområden och mysiga badplatser runt Möckeln, bland annat Bökhults badplats, Näsets eller Möckelns badplats.

BoKlok Steensborg
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Foto på Minna Fagermar, mäklare på Croisette

Minna Fagermar Mäklare

Jag hjälper dig med alla frågor som gäller bostadsköp, visningar och avtal.

0768 - 77 12 60

minna.fagermar@croisette.se

Foto av Åsa Eriksson kundansvarig på BoKlok

Åsa Eriksson Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och när du har köpt en bostad är jag din kontaktperson, ända fram till inflyttning.

072-516 67 30

asa.eriksson@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Steensborg, Älmhult

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.