2 Rum och kök, 55kvmGånsta, Enköping

2 Rum och kök, 55kvmGånsta, Enköping

Se alla bilder

Nybyggda lägenheter i Enköping

Nu kommer vi tillbaka till Gånsta i Enköping med fler kvadratsmarta lägenheter. Vi skapar ett familjevänligt bostadsområde med bland annat lekplatser och gemensamma ytor att samlas på. I närheten finns naturområden, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Enköping centrum. Ett bra läge att bo på för dig som pendlar till Örebro, Västerås, Stockholm eller Uppsala.

Objektnummer

J21RG

Projektnamn

BoKlok Ambra

Pris

1.695.000 kr

Antal rum

2 RoK

Boyta

55 kvm

Förråd

Ja

Altan

Ja

Grästäppa

Ja

Våningsplan

1

Typ

Lägenhet

Status

Till salu

Räkna på boendet

2 Rum och kök, 55 kvm

2 Rum och kök, 55 kvm BoKlok Ambra Gånsta, Enköping

 • Samarbete med SBAB

  I detta projekt samarbetar vi med SBAB, och i exemplet har vi räknat med deras 3-månaders snittränta på 3,64 % per 2023-02-10. Räntan sätts individuellt, så kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande räntor, boendekostnad, amortering och lånelöfte.

 • Amorteringsinformation

  Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

 • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

  I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, sophämtning, ekonomisk förvaltning och bostadsrättstillägg.

  Beräknad driftskostnad till föreningen avser föreningens årsavgift för hushållsel och tappvarmvatten. Årsavgifterna är beräknade och kommer att regleras och debiteras enligt verklig förbrukning.

  Kostnad för hemförsäkring, amortering, TV/bredband/telefoni och eventuell parkeringsplats för 250 kr/ månad tillkommer.

1695000
3156
3,64%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

558

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

Ta en VR-tur

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att i denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.