BoKlok Aroma Drottninghög, Helsingborg

Projektnamn
BoKlok Aroma
Bostäder
36 st
Antal rum
1 - 3 Rum och kök
Boyta
31 - 72 kvm
Hustyp
Lägenheter
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Slutsålt
Inflyttning
Våren 2022

Nybyggda lägenheter i Helsingborg!

Nu finns plånboksvänliga lägenheter på Drottninghög. Nära skola, förskola, mataffär och Drottningshögsbadet plus smidiga kommunikationer till centrum. Förutom att allt detta finns på gångavstånd ligger det flera grönområden och parker.

Visste du att det förr i tiden låg en äppelodling på den plats på Drottninghög där vi nu byggt ett nytt bostadskvarter? Det är det som inspirerat oss till namnet BoKlok Aroma - för Aroma är just en äppelsort som togs fram i Skåne 1947.

Ditt nya bostadsområde

Få en överblick av ditt nya kvarter. Vart det kommer att ligga, vad som finns i närområdet och hur bostäderna kommer att se ut när de är på plats - med mera!

Morgonsol eller kvällssol?

Solstudien visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Psst! Tänk på att kringliggande hus och träd kan skugga.

Kvartersskiss

Utemiljö

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Lägenheternas uteplatser är vända mot den gemensamma och gröna innergården som bjuder in till möten, och flertalet lägenheter får därmed bästa solläge på sina balkonger och altaner.

De bostadsrätter vi har byggt på Drottninghög är en del i projektet DrottningH som utvecklas av Helsingborgs stad tillsammans med Helsingborgshem. Projektet handlar om att skapa miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet i området. Med start nu och i 20 år framöver - minst. Läs mer om projektet DrottningH här!

Nära allt det viktiga

Här bor du runt 3,5 kilometer från Helsingborgs centrum med stort shoppingutbud och inte minst tågstationen som möjliggör effektiv pendling. In till centrum kommer man snabbt på cykel, eller med buss linje 7 eller 1 (Helsingborgsexpressen) som båda har stopp i närområdet. Närmsta skola och förskola är Drottninghögsskolan (F-6) respektive Ametistens förskola som båda ligger på gångavstånd, likaså flertalet matbutiker. Drygt 500 meter från bostaden ligger Drottninghögsbadet med utomhusbassänger för stora som små, och för dig med mycket spring i benen finn Norrvalla idrottsplats på andra sidan Ängelholmsleden drygt 850 meter bort.

BoKlok Aroma
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Broschyrer

  Läs digitlat här. Eller ladda ner, spara och läs när det passar dig. 

  Projektbroschyr

 • Förråd och parkering

  Förråd

  I det befintliga skyddsrum som finns på innergården bygger vi förråd. De är cirka 2-6 kvm stora och hyrorna varierar mellan 125-275 kr per månad.

  Både parkeringsplatser och förråd kommer att fördelas enligt den turordningslista som tas fram under säljstarten.

  Parkeringsplatser

  Som del i projektet har vi försökt skapa ett hållbart och tryggt kvarter där biltrafiken minimeras. Det innebär bland annat att det finns 11 parkeringsplatser i kvarteret som man kan hyra för cirka 400 kr per styck och månad. Med färre antal parkeringsplatser för bilar, ger mer utrymmer för ett grönt och skönt kvarter. Det kommer också finnas gott om plats att parkera cykeln, likväl som serva den. Vi kommer nämligen bygga en cykelverkstad!

   

Kontakt

Foto av Emma Flodberg kundansvarig på BoKlok

Emma Flodberg Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

072-379 38 79

emma.flodberg@boklok.se