2 Rum och kök, 55kvmMariastaden, Helsingborg
Se alla bilder

Nya trygga bostadsrättslägenheter i Helsingborg

I SilviaBo läggs stor vikt vid kloka lösningar för såväl fysiskt som psykiskt välmående – både inom- och utomhus. Det handlar om ljusa lägenheter med genomtänkta detaljer för ett bekvämt, praktiskt och tryggt boende, men även om levande gårdsmiljöer. Här kan boende njuta av inspirerande och sinnliga utemiljöer, och blomsterprakt i såväl växthus som odlingar. Dessutom står det gemensamma klubbhuset till förfogande året om. Vi vill att det ska kännas både tryggt och lustfyllt att leva i SilviaBo – ett hem du varken vill eller behöver flytta ifrån.

Objektnummer

A22R

Projektnamn

SilviaBo Skrabelycke

Antal rum

2 RoK

Boyta

55 kvm

Hiss

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Typ

Lägenhet

Status

Visningsbostad

Energiklass

C

Energiprestanda

57.0

kvinna sitter i fåtölj från ikea

Extra trygghet från början i SilviaBo Plus

Detta är en SilviaBo Plus-lägenhet, vilket innebär att vi har uppgraderat en SilviaBo-lägenhet med alla de anpassningslösningar som hemmet redan är förberett för i grundutförandet. Det möjliggör att redan från början flytta in i en bostad som är anpassad för att underlätta för den som lever med kognitiva svårigheter eller en funktionsnedsättning. Exempel på anpassningar som ingår i SilviaBo Plus är höj- och sänkbart handfat i badrummet, en högre toalettstol med armstöd samt låga duschväggar och väggfast pall som sammantaget underlättar vid behov av hjälp med duschning.

Välkommen in!

Klicka igång filmen och låt oss visa dig runt, rum för rum i en illustrerad SilviaBo-lägenhet på 55 kvadratmeter, fördelat på 2 rum och kök.

Virtuell visning i en SilviaBo Plus-lägenhet 2 rok

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Lägenheten kan innehålla detaljer som inte erbjuds i den lägenheten du är intresserad av.