2 Rum och kök, 55kvmMariastaden, Helsingborg
Se alla bilder

Trivsam SilviaBo Plus-lägenhet med härlig balkong

Välkommen in i hallen som har både klädkammare och garderob. Härifrån nås även det genomgående, rymliga badrummet som har golvvärme med klinker samt kombimaskin, och en dörr vidare in till det ljusa sovrummet. Det vita IKEA köket med vitrinskåp har kyl/frys, diskmaskin samt ugn placerad på bekväm arbetshöjd. Både ugn och spishäll har tydliga knappar och vred. Från köket är det öppet mot vardagsrummet, och stora fönster bidrar med ett härligt ljusinsläpp och rymd. Från vardagsrummet når du också balkongen. Lägenheten har minsta möjliga nivåskillnader för bästa framkomlighet och enkelt underhåll.

Objektnummer

A22RG

Projektnamn

BoKlok Växthuset

Pris

2.695.000 kr

Avgift

3.696 kr

Antal rum

2 RoK

Boyta

55 kvm

Hiss

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Typ

Lägenhet

Status

Till salu

Energiklass

C

Energiprestanda

57.0

Räkna på boendet

2 Rum och kök, 55 kvm

2 Rum och kök, 55 kvm BoKlok Växthuset Mariastaden, Helsingborg

 • Ränteinformation

  I exemplet har vi räknat med en 3-månaders snittränta på 3,13 % per 2022-11-10 för de privata lånen. Räntan sätts individuellt, så kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande räntor, boendekostnad, amortering och lånelöfte.

 • Amorteringsinformation

  Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

 • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

  I *månadsavgiften ingår värme, kallvatten, ekonomisk förvaltning, bostadsrättstillägg, sophantering samt föreningens egen SilviaBo-värd. Kostnad för hemförsäkring, TV, bredband och telefoni tillkommer.

  I den beräknade driftskostnaden ingår hushållsel och varmvatten. Hushållsel inklusive varmvatten debiteras som en årsavgift av föreningen i efterskott enligt verklig förbrukning.

  *Avgiften kan komma att justeras. 

   

2695000
3696
3,13%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

981

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

kvinna sitter i fåtölj från ikea

Extra trygghet från början i SilviaBo Plus

Detta är en SilviaBo Plus-lägenhet, vilket innebär att vi har uppgraderat en SilviaBo-lägenhet med alla de anpassningslösningar som hemmet redan är förberett för i grundutförandet. Det möjliggör att redan från början flytta in i en bostad som är anpassad för att underlätta för den som lever med kognitiva svårigheter eller en funktionsnedsättning. Exempel på anpassningar som ingår i SilviaBo Plus är höj- och sänkbart handfat i badrummet, en högre toalettstol med armstöd samt låga duschväggar och väggfast pall som sammantaget underlättar vid behov av hjälp med duschning.

Välkommen in!

Klicka igång filmen och låt oss visa dig runt, rum för rum i en illustrerad SilviaBo-lägenhet på 55 kvadratmeter, fördelat på 2 rum och kök.

Virtuell visning i en SilviaBo Plus-lägenhet 2 rok

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Lägenheten kan innehålla detaljer som inte erbjuds i den lägenheten du är intresserad av.