3 Rum och kök, 72kvmMariastaden, Helsingborg
Se alla bilder

Nya trygga bostadsrättslägenheter i Helsingborg

I SilviaBo läggs stor vikt vid kloka lösningar för såväl fysiskt som psykiskt välmående – både inom- och utomhus. Det handlar om ljusa lägenheter med genomtänkta detaljer för ett bekvämt, praktiskt och tryggt boende, men även om levande gårdsmiljöer. Här kan boende njuta av inspirerande och sinnliga utemiljöer, och blomsterprakt i såväl växthus som odlingar. Dessutom står det gemensamma klubbhuset till förfogande året om. Vi vill att det ska kännas både tryggt och lustfyllt att leva i SilviaBo – ett hem du varken vill eller behöver flytta ifrån.

Objektnummer

A32R

Projektnamn

SilviaBo Skrabelycke

Pris

3.145.000 kr

Avgift

4.501 kr

Antal rum

3 RoK

Boyta

72 kvm

Hiss

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Typ

Lägenhet

Status

Till salu

Energiklass

C

Energiprestanda

57.0

Räkna på boendet

3 Rum och kök, 72 kvm

3 Rum och kök, 72 kvm SilviaBo Skrabelycke Mariastaden, Helsingborg

 • Ränteinformation

  I exemplet har vi räknat med en 3-månaders snittränta på 3,13 % per 2022-11-10 för de privata lånen. Räntan sätts individuellt, så kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande räntor, boendekostnad, amortering och lånelöfte.

 • Amorteringsinformation

  Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

 • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

  I *månadsavgiften ingår värme, kallvatten, ekonomisk förvaltning, bostadsrättstillägg, sophantering samt föreningens egen SilviaBo-värd. Kostnad för hemförsäkring, TV, bredband och telefoni tillkommer.

  I den beräknade driftskostnaden ingår hushållsel och varmvatten. Hushållsel inklusive varmvatten debiteras som en årsavgift av föreningen i efterskott enligt verklig förbrukning.

  *Avgiften kan komma att justeras. 

   

3145000
4501
3,13%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

1285

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

kvinna sitter i fåtölj från ikea

Extra trygghet från början i SilviaBo Plus

Detta är en SilviaBo Plus-lägenhet, vilket innebär att vi har uppgraderat en SilviaBo-lägenhet med alla de anpassningslösningar som hemmet redan är förberett för i grundutförandet. Det möjliggör att redan från början flytta in i en bostad som är anpassad för att underlätta för den som lever med kognitiva svårigheter eller en funktionsnedsättning. Exempel på anpassningar som ingår i SilviaBo Plus är höj- och sänkbart handfat i badrummet, en högre toalettstol med armstöd samt låga duschväggar och väggfast pall som sammantaget underlättar vid behov av hjälp med duschning.

Välkommen in!

Klicka igång filmen och låt oss visa dig runt, rum för rum i en illustrerad SilviaBo-lägenhet på 72 kvadratmeter, fördelat på 3 rum och kök. 

Virtuell visning i en SilviaBo Plus-lägenhet 3 rok

Välkommen att kika runt i en rätvänd trea! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

I den rätvända trean får du plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre). Kolla därför på planlösningen för den lägenhet du är intresserad av så du vet om den har en rätvänd eller spegelvänd planlösning.

Lägenheten kan innehålla detaljer som inte erbjuds i den lägenhet du är intresserad av.