BoKlok Figaro Mölletorp, Karlskrona

BoKlok Figaro Mölletorp, Karlskrona

Intresseanmälan
Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Nya lägenheter på gång i Karlskrona

I familjevänliga Mölletorp planerar vi att bygga ytterligare ett hållbart och mysigt kvarter. Denna gång blir det lägenheter i olika storlekar för den stora och lilla familjen. Du kan välja mellan rymlig balkong eller marklägenhet med altan och lättskött egen grästäppa. I närheten kan du njuta av lantlig och grönskande natur, samtidigt som du har bekvämligheter som skolor och mataffär i närheten. Dessutom har du mindre än en mil till Karlskrona centrum med sitt stora nöjes- och shoppingutbud.

Bostäder

42 st

Pris

Ej fastställt

Avgift

Ej fastställt

Antal rum

2 - 4 Rum och kök

Boyta

55 - 85 kvm

Boendeform

Bostadsrätter

Status

Kommande

Säljstart

2024

Hustyp

Lägenheter

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Se visningsfilm
Ta en VR-tur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Se visningsfilm
Ta en VR-tur

Ditt nya bostadsområde

Naturskönt och nära till allt du behöver för en bekväm vardag

Mölletorp ligger runt 9 kilometer norr om Karlskrona centrum, mellan bostadsområdena Spandelstorp och Hässlegården. Här har du ett naturfint och lantligt område, med närhet till bland annat Lyckebyåns fiskeutbud och Bastasjöns friluftsområde.

I det nya bostadsområdet bor du med gångavstånd till skola, förskola och mataffär. Du har dessutom Slottsbacken handelsplats med bland annat Amiralen köpcentrum runt 3 kilometer bort. Med flera grönområden och lekplatser runt om, skapas ett tryggt och hemtrevligt kvarter att trivas i - under många år framöver.

Service, skola och mixade boendeformer på gång

Platsen vi planerar att bygga på är idag helt oexploaterad, men de kommande åren kommer mycket att hända. Här planeras för ett helt nytt bostadsområde med runt 300 nya bostäder i blandade boendeformer.

BoKlok är först ut att bygga bostäder och kvarter BoKlok Figaro är den andra etappen. Vi planerar för ett hållbart kvarter med plats för såväl gemenskap som lekytor för de boende, i en trygg miljö. Lägenheterna har rymliga balkonger och på markplan får de boende en egen altan och liten trädgårdsplätt, vilket på så vis skapar en nästintill "radhus-känsla". 

För Mölletorp finns det även planer för en ny skola, förskola och diverse service. Nya gång- och cykelstråk samt en grönskande park ska knyta samman det nya bostadsområdet med befintlig bebyggelse. Närmsta busshållplats ligger på Agerumsvägen, 350 m från tomten, och man planerar för en ny hållplats precis vid entrén till bostadsområdet. Allt om planerna för Mölletorp hittar du på Karlskorna kommuns hemsida, eller på deras gestaltningsprogram som beskriver och illustrerar planerna för området.

Kvartersskiss

Här kan du se en illustrerad skiss av hur vi planerar att det nya kvarteret kommer att se ut. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser och förändringar.  

 

 

BoKlok Figaro
Visa kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

Markera alla

Kontakt

Foto på Emelie Henriksson, mäklare på Croisette

Emelie Henriksson Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0729 - 86 65 05

emelie.henriksson@croisette.se

Intresseanmälan

Vad kul att du vill veta mer! Genom att anmäla ditt intresse lovar vi att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.