BoKlok Figaro Mölletorp, Karlskrona

Illustrationsbild av köket med matplats i en BoKlok lägenhet
Projektnamn
BoKlok Figaro
Bostäder
42 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
2 - 4 Rum och kök
Boyta
55 - 85 kvm
Hustyp
Lägenheter
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Hösten 2023
Inflyttning
Våren 2025

Nya lägenheter i Karlskrona

Snart kan fler bo klokt i Karlskrona. Vi planerar nämligen att bygga ytterligare ett hållbart kvarter i Mölletorp. Denna gång blir det lägenheter i olika storlekar för att passa både den stora och lilla familjen. Här kan man njuta av lantlig och grönskande natur, samtidigt som man har bekvämligheter så som skola, förskola och mataffär i närområdet. Det är dessutom mindre än en mil in till Karlskrona centrum med ett stort nöjes- och shoppingutbud.

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av köket i en BoKlok lägenhet med två rum och kök.
Illustrationsbild av vardagsrummet i en rätvänd BoKlok lägenhet med tre rum och kök.
Illustrationsbild av sovrummet i en BoKlok lägenhet med fyra rum och kök.
+ 5 till

Ditt nya bostadsområde

Mölletorp ligger runt 9 kilometer norr om Karlskrona centrum, mellan bostadsområdena Spandelstorp och Hässlegården. Här erbjuds ett naturfint och lantligt område med närhet till bland annat Lyckebyåns fiskeutbud och Bastasjöns friluftsområde. Platsen vi planerar att bygga på är idag helt oexploaterad, men de kommande åren kommer mycket att hända. Här planeras nämligen för ett helt nytt bostadsområde med runt 300 nya bostäder i blandade boendeformer. Vi är först ut att bygga bostäder och detta är vår andra etapp. Det ska även byggas nya skola, förskola och diverse service. Nya gång- och cykelstråk samt en grönskande park ska knyta samman det nya bostadsområdet med befintlig bebyggelse. Närmsta busshållplats ligger på Agerumsvägen, 350 m från tomten, och man planerar för en ny precis vid entrén till bostadsområdet. Läs mer om planerna på kommunens hemsida, eller se deras gestalltningsprogram som både beskriver och illustrerar planerna för området.

I detta nya bostadsområde bor du med gångavstånd till skola, förskola och mataffär. Du har dessutom Slottsbacken handelsplats med bland annat Amiralen köpcentrum runt 3 kilometer bort. Med flera grönområden och lekplatser runt om, skapas ett tryggt och hemtrevligt kvarter att trivas i - många år framöver.

BoKlok Figaro
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Foto på Emelie Henriksson, mäklare på Croisette

Emelie Henriksson Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0729 - 86 65 05

emelie.henriksson@croisette.se

Foto av Louise Stjernqvist kundansvarig på BoKlok

Louise Stjernqvist Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

073 - 344 07 87

louise.stjernqvist@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Figaro, Karlskrona

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.