5 Rum och kök, 117kvmForssjö, Katrineholm

Illustration av gråa och gröna parhus med altan och trädgård
Objektnummer
I19SG
Projektnamn
BoKlok Bruket
Avgift
5.619 kr
Pris
2.825.000 kr
Antal rum
5 RoK
Boyta
117 kvm
Förråd
Ja
Altan
Ja
Grästäppa
Ja
Våning
1
Typ
Parhus
Status
Till salu
Säljstart
Kommande
Energiklass
B
Energiprestanda
60.8

Ett husliv med tid för annat

Detta tvåplanshus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork och tvättmaskin. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och trädgården. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober.

Planlösning BoKlok enfamiljshus spegelvänd gavelhus fönster i kök
Illustrationsbild av kök i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
Illustrationsbild av hall i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
+ 16 till
Med dessa bilder vill vi ge dig en känsla av hur bostäderna och kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt och när du och dina grannar hunnit bo in er. Tänk på att bilderna är illustrationer och att avvikelser och produktförändringar kan förekomma.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att bostaden kan innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Flicka och kvinna leker och skrattar på golvet

Fånga husdrömmen – Bo avgiftsfritt i ett helt år!*

Går du i flyttankar men tvekar att köpa nytt på grund av osäkerheten på dagens bostadsmarknad? Nu hjälper vi dig en bit på vägen mot din husdröm genom att låta dig bo avgiftsfritt i ett helt år.

*Erbjudandet gäller de 8 första som tecknar förhandsavtal för en bostad i BoKlok Bruket innan 2022-11-30, samt avser månadsavgiften från och med tillträdet av bostaden och 12 månader framåt.

Illustration av köket med matbord och stolar framför ett stort fönster

Boka en digital visning!

Eftersom bostäderna i BoKlok Bruket inte är byggda än kan vi tyvärr inte visa dem. Men vi har andra färdigställda hus runt om i landet, som ser likadana ut som de vi ska bygga på Ragnars gärde.

Kontakta gärna jacob.bergfelt@croisette.se, för att boka in en digital visning över videosamtal, eller ring 076-112 78 28.

Räkna på boendet

5 Rum och kök, 117 kvm

5 Rum och kök, 117 kvm BoKlok Bruket Forssjö, Katrineholm

 • Samarbete med Danske bank

  Vi har räknat med en 3-månaders snittränta på 2,67% hos Danske Bank i september 2022. Kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande boendekostnad, amortering och lånelöfte.

 • Amorteringsinformation

  Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

 • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

  I månadsavgiften ingår bl.a. bostadsrättstillägg, avfallshantering, ekonomisk förvaltning och kostnader för föreningens lån.

  Beräknad driftskostnad om 1576 kr/månad till föreningen avser årsavgift för el (hushållsel och uppvärmning med frånluftsvärmepump) samt vatten/avlopp. Årsavgifterna är beräknade och kommer att regleras och debiteras enligt verklig förbrukning.

  Kostnad för hemförsäkring och TV/Bredband/Telefoni tillkommer.

2825000
5619
2,67%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

1576

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

Kontakt

Foto på Jacob Bergfelt, mäklare på Croisette

Jacob Bergfelt Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

076-112 78 28

jacob.bergfelt@croisette.se

Foto av Sandra Ulfsberger kundansvarig på BoKlok

Sandra Ulfsberger Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

072-982 38 20

sandra.ulfsberger@boklok.se

BoKlok Bruket

Till projektet