BoKlok Gryningen Västra Sömsta, Köping

Illustrationsbild över vardagsrummet.
Projektnamn
BoKlok Gryningen
Bostäder
40 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Radhus & Parhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Inflyttning
Hösten 2024

Nya par- och radhus i Köping!

Nu kommer vi till Köping med 40 st nya par- och radhus i det nya attraktiva villaområdet i Västra Sömsta, 2,5 km från Köping centrum. Här bor du nära skog och natur men samtidigt har nära till allt det viktiga. Perfekt för barnfamiljer med bra förskolor och skolor i närområdet och vackra omgivningar med välbesökta motionsspår och friluftsaktiviteter. Det är gångavstånd till förskola, skola, bibliotek, affärer och busshållplats för vidare kommunikation med buss och tåg. Det är helt enkelt en perfekt plats att bo på!

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok parhus i två våningar

5 rum och kök, 117 kvm

Altan och egen trädgård

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till altanen. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger en mörkgrå våtrumsmatta. Tvättmaskin finns också, såklart!

Ovanvåning

Behöver du ett luftigt allrum, två sovrum och en klädkammare, eller kanske fyra sovrum med dörrar att stänga? Allrummet kan göras om till ett extra sovrum (tidbegränsat tillval) och det minsta rummet kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för dubbelsäng och många garderober. I badrummet finns dusch och plats för badkar.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av köket i ett BoKlok enfamiljshus med 5 rum och kök.
Illustrationsbild av köket och vardagsrummet i ett BoKlok enfamiljshus med 5 rum och kök.
Illustrationsbild av vardagsrummet i ett BoKlok enfamiljshus med 5 rum och kök.
+ 9 till
Med dessa bilder vill vi ge dig en känsla av hur bostäderna och kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt och när du och dina grannar hunnit bo in er. Tänk på att bilderna är illustrationer och att avvikelser och produktförändringar kan förekomma.

Ditt nya bostadsområde

Västra Sömsta ligger i nordöstra hörnet av Köping ca 2,5 km från Köping centrum. Området består till mestadels av villabebyggelse med ett fåtal rad- och parhus. Det är gångavstånd till flertalet skolor, förskolor, bibliotelk, affärer och busshållsplats för vidare kommunikation. Restid med tåg till Västerås är ca 15 min och till Örebro ca 25 min. Med bil är det knappt 4 mil till Västerås och 6 mil till Örebro. Tågstation, mataffär och köpcentrum finns bara några kilometer bort.

BoKlok Gryningen
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Foto av Jesper Erkers, mäklare på Croisette

Jesper Erkers Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

073-622 28 96

jesper.erkers@croisette.se

Foto av Åsa Eriksson kundansvarig på BoKlok

Åsa Eriksson Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

072-516 67 30

asa.eriksson@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Gryningen, Köping

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.