BoKlok Dahlian Häljarp, Landskrona

Projektnamn
BoKlok Dahlian
Bostäder
25 st
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Kedjehus & Radhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Slutsålt
Inflyttning
Sommaren 2022

Nybyggda radhus och kedjehus i Landskrona

Snart kan du bo i ett nytt och välplanerat hus i Häljarp, naturskönt placerat mellan Saxån och Landskronavägen, till en kostnad som tål att jämföras. Förutom att ha naturen runt knuten, har du allt du behöver på bekvämt avstånd för att underlätta vardagspusslet. Du bor dessutom på ett perfekt pendlarläge med Häljarps station 5 minuter bort. Tillsammans med lägenhetsgrannarna i BoKlok Snödroppen skapas ett barnvänligt och mysigt kvarter som du längtar hem till!

Illustrationsbild av radhus och kedjehus entré BoKlok Dahlian i Häljarp

Ditt nya bostadsområde

Få en överblick av ditt nya kvarter. Vart det kommer att ligga, vad som finns i närområdet och hur bostäderna kommer att se ut när de är på plats - med mera!

Morgonsol eller kvällssol?

Solstudien visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Psst! Tänk på att kringliggande hus och träd kan skugga.

Utemiljön

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Nästan alla hus har egen grästäppa med plats för kryddodlingar eller kanske en sandlåda.

Nära allt det viktiga

Häljarp ligger lite drygt 6 kilometer sydost om Landskrona centrum. I Häljarp, och närmare bestämt i Saxtorp har du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva nära. Det finns flera skolor och förskolor att välja mellan, exempelvis Sandåkerskolan (4-9) och Talldungens förskola. Mataffär finns på gångavstånd, och när det måste gå fort finns Pizzeria endast 100 meter bort. Den som vill aktiveras sig har flera möjligheter. Ta dig 1,7 kilometer till Korpen Gym, gå ett par hål på Öresunds Golfklubb 1,5 kilometer hemifrån eller varför inte vandra runt i Järavallens Strövområde dryga 5 kilometer bort. Närmsta busstation ligger tvärs över gatan och det är 1,4 kilometer till Häljarps tågstation. Därifrån kan du nå Landskrona på 5 minuter, Lund på 20 minuter och till både Helsingborg C och Malmö C tar det 35 minuter.

BoKlok Dahlian
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Broschyrer

  Läs digitlat här. Eller ladda ner, spara och läs när det passar dig. 

  Projektbroschyr

Kontakt

Foto av Malin Sloan kundansvarig på BoKlok

Malin Sloan Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och när du har köpt en bostad är jag din kontaktperson, ända fram till inflyttning.

072-350 23 34

malin.sloan@boklok.se