BoKlok Sjöliden Berg, Linköping

Projektnamn
BoKlok Sjöliden
Bostäder
48 st
Antal rum
2 - 5 Rum och kök
Boyta
55 - 117 kvm
Hustyp
Lägenheter & Radhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Slutsålt
Inflyttning
Oktober 2022
Slutsålt!

Hej Linköping!

Här bor du på ett fantastiskt läge med direkt närhet till sjön Roxen och grönskande natur. Du har samtidigt nära till goda kommunikationer, förskolor, skolor och service. Bara en kilometer bort ligger Bergs slussar, Göta kanals största sevärdhet som bjuder på mycket liv och rörelse under sommaren. Här kan du titta på båtar, spela minigolf eller äta gott på någon av alla restauranger eller caféer. Sen kan du avsluta med ett dopp vid badplatsen.

+ 4 till

Ditt nya bostadsområde

Få en överblick av ditt nya kvarter. Vart det kommer att ligga, vad som finns i närområdet och hur bostäderna kommer att se ut när de är på plats - med mera!

Solstudie

Filmen visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Här ser du bland annat om bostaden du är intresserad av får morgonsol eller kvällssol. Psst! Tänkt på att kringliggande hus och träd kan skugga.

Kvartersskiss

Utemiljö

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

I BoKlok Sjöliden bor du dessutom intill öppna landskap med vida vyer och med promenadavstånd till Kungsbro naturreservat samt har gång- och cykelbana hela vägen till Linköping. Med bara 100 m till busshållplatsen tar du dig till Linköping och stadslivet på endast 25 min. Berg är helt enkelt en perfekt plats att bo på.

Nära allt det viktiga

Här bor du i ett attraktivt läge nära fin natur och sjön Roxen. Du har endast 100 m till närmaste busshållplats som tar dig till Linköping på 25 min. I närheten finns en F-6 skola samt tre förskolor. Matbutik finns inom 1 km och caféer, restauranger och badplats finns vid slussarna under sommartid bara 1 km bort.

BoKlok Sjöliden
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Broschyrer

  Läs digitlat här. Eller ladda ner, spara och läs när det passar dig. 

  Projektbroschyr

 • Erbjudande från bank och mäklare

  Vi samarbetar med Handelsbanken och HusmanHagberg. De kan hjälpa dig om du frågor om bolån och amortering, eller om du behöver hjälp att sälja en befintlig bostad. 

  Erbjudande från Handelsbanken

  Erbjudande från HusmanHagberg