2 Rum och kök, 55kvmNorrmalm, Sala

illustration av lägenhetshusen i boklok silvermalmen i sala
Objektnummer
A21SG
Projektnamn
BoKlok Silvermalmen
Pris
1.495.000 kr
Antal rum
2 RoK
Boyta
55 kvm
Hiss
Ja
Förråd
Ja
Altan
Ja
Våningsplan
1
Typ
Lägenhet
Status
Till salu
Energiklass
C
Energiprestanda
65.0
Försäljning pågår!

En tvåa som rymmer mer än du tror

Denna välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och flera garderober.

Illustrationsbild av kök i BoKlok lägenhet 2 rum och kök
Illustrationsbild av kök i BoKlok lägenhet 2 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum i BoKlok lägenhet 2 rum och kök
+ 10 till
Med dessa bilder vill vi ge dig en känsla av hur bostäderna och kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt och när du och dina grannar hunnit bo in er. Tänk på att bilderna är illustrationer och att avvikelser och produktförändringar kan förekomma.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att bostaden kan innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Räkna på boendet

2 Rum och kök, 55 kvm

2 Rum och kök, 55 kvm BoKlok Silvermalmen Norrmalm, Sala

  • Samarbete med Danske bank

    Vi har räknat med en 3-månadersränta på 3,55% per 2023-02-10. Kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande boendekostnad, amortering och lånelöfte.

  • Amorteringsinformation

    Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

  • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

    I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, sophämtning, ekonomisk förvaltning och brf-tillägg. I den uppskattade driftskostnaden ingår varmvatten och hushållsel.  Kostnad för TV/bredband och hemförsäkring tillkommer.

1495000
3436
3,55%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

436

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

BoKlok Silvermalmen

Till projektet