4 Rum och kök, 85kvmNorrmalm, Sala

illustration av lägenhetshusen i boklok silvermalmen i sala
Objektnummer
C42RG
Projektnamn
BoKlok Silvermalmen
Pris
1.995.000 kr
Antal rum
4 RoK
Boyta
85 kvm
Förråd
Ja
Balkong
Ja
Våningsplan
2
Typ
Lägenhet
Status
Till salu
Energiklass
C
Energiprestanda
65.0
Försäljning pågår!

Ljus och rymlig fyra

Denna fyra är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

Illustrationsbild av kök i BoKlok lägenhet 4 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum i BoKlok lägenhet 4 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum och kök i BoKlok lägenhet 4 rum och kök
+ 12 till
Med dessa bilder vill vi ge dig en känsla av hur bostäderna och kvarteret kommer att se ut när det är färdigbyggt och när du och dina grannar hunnit bo in er. Tänk på att bilderna är illustrationer och att avvikelser och produktförändringar kan förekomma.

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att bostaden kan innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Räkna på boendet

4 Rum och kök, 85 kvm

4 Rum och kök, 85 kvm BoKlok Silvermalmen Norrmalm, Sala

  • Samarbete med Danske bank

    Vi har räknat med en 3-månadersränta på 3,55% per 2023-02-10. Kontakta alltid din bank i god tid för personlig rådgivning gällande boendekostnad, amortering och lånelöfte.

  • Amorteringsinformation

    Bolån ska amorteras med 2% per år ner till 70% av bostadens värde och sedan vidare med 1% per år till 50%. Amorteringsavgiften är baserad på att du tar ett lån som är lägre än 4,5 gånger din årslön. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årslön kommer utgiften för amortering att öka med 1 % av det totala lånebeloppet per år.

  • Ingår i månadsavgift och driftkostnad

    I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, sophämtning, ekonomisk förvaltning och brf-tillägg. I den uppskattade driftskostnaden ingår varmvatten och hushållsel.  Kostnad för TV/bredband och hemförsäkring tillkommer.

1995000
4938
3,55%

Ränta efter skattereduktion

0

Amortering

0

Driftkostnad

673

Du får en ungefärlig boendekostnad på

0

BoKlok Silvermalmen

Till projektet