5 Rum och kök, 117kvmSkaven, Vänersborg

5 Rum och kök, 117kvmSkaven, Vänersborg

Se alla bilder

Husdrömmen med egen altan, trädgård och balkong

I detta tvåplanshus får du solceller på taket och två uteplatser. På baksidan finns plats för altan som vi kan bygga till en extra kostnad. På uppfarten finns plats för bilen ett kallförråd, och till en extra kostnad kan kan vi bygga en väderskyddad cykelparkering. I hallen ligger ett slitstarkt klinkergolv och det stora badrummet rymmer bekvämligheter som handukstork och tvättmaskin (förberett för torktumlare). Det vita IKEA köket är utrustat med diskmaskin och mikro. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet med balkong har plats för både dubbelsäng och garderober.

Objektnummer

B04SG

Projektnamn

BoKlok Järnet

Antal rum

5 RoK

Boyta

117 kvm

Förråd

Ja

Balkong

Ja

Våningsplan

2

Typ

Parhus

Status

Såld

Energiklass

B

Energiprestanda

53.9

Ikon av sedlar mot röd bakgrund.

200.000 kr rabatt på bostadsdrömmen

Men då måste du vara snabb! Erbjudandet gäller bara de 10 första som köper en bostad och fram till och med 2023-03-15.

Ta en VR-tur

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att i denna visning kan det finnas detaljer och materialval som skiljer sig från bostäderna i det projekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.