Fördelar med nybyggt

Nybyggt är energieffektivt och underhållsfritt. Bra för plånboken, och bra för klimatet! Läs mer om fördelar med nybyggt!

tre flickor sitter på loftgångskanten och blåser såpbubblor

Nybyggt är energieffektivt...

Energieffektiviteten i nybyggda BoKlok bostäder beror bland annat på:

  • Modern isolering som skapar god värmeprestanda. Ljudisolering och minskad störning av buller får du på köpet.
  • Moderna fönster som minimerar värmeförlusten.
  • Energiklass A för värmepanna och andra energikrävande maskiner såsom disk- och tvättmaskin.
  • Snålspolande kranar, duschar och toaletter.
  • Inga skrytytor. Genom att bara bygga de kvadratmeter som behövs sparar vi allra mest energi, eftersom de kvadratmeter vi aldrig bygger, är de allra mest energibesparande. Både under byggtiden, och under bostadens samlade livstid.

 

Klokt planerad nyproduktion...

Redan vid ritbordet är IKEAs inredare involverade i planeringen av våra bostäder. Med deras hjälp ser vi till att kvadratmeterna räcker längre, och rymmer lite mer. Kvadratsmart i kubik!

...och trygghet extra allt

Precis som andra bostadsutvecklare lämnar BoKlok fem års garanti på såväl entreprenad som på vitvaror.

Även oavsett garantierna är nybyggt lika med tryggt – av många anledningar. Vi är med dig längs hela din BoKlok-resa, från intresseanmälan tills att du sätter nyckeln i dörren till ditt nya hem – och ett bra tag därefter! Vi ses på sex månaderssynen, tvåårsbesiktningen och på garantibesiktningen, som sker när du bott i ditt nya hem i fem år. Vi åtgärdar eventuella fel och brister som åligger oss att ta hand om, och vår kundtjänst och eftermarknadspersonal är alltid redo att svara på frågor och hjälpa dig med svar kring frågor om skötsel och underhåll.

För dig som känner osäkerhet inför köpet på grund av att nuvarande bostad ännu inte är såld, finns möjlighet till tillträdesuppskov i upp till tre månader. Uppskovsmöjligheten och andra fina erbjudanden ingår i vårt trygghetspaket KlokAffär.

"Kunderna uppskattar att det bara är att flytta in och att man slipper tänka på att renovera det första man gör. I nybyggt finns ingen risk för obehagliga överraskningar, som det kan bli när man renoverar ett gammalt hus. Det blir faktiskt ofta dyrare att renovera än vad man tänkt sig från början."

Karin Engsner
Kundansvarig i BoKlok Sverige

porträtt av Karin Engsner kundansvarig på BoKlok