Skarplöt, Haninge

Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Haninge!

Nu kan du snart bo i ett klokt radhus i en trädgårdsstad med lantlig känsla!

Radhusen planeras att byggas runt gemensamma ytor med mycket grönska. Här kommer en trädgårdsstad att växa fram! Perfekt för dig efter lägenheten, före eller efter villan och dig mitt i småbarnstiden! Helt enkelt när du vill bo praktiskt och lättskött med egen trädgård!

Fakta
Projektnamn BoKlok Nejlikan
Bostäder 39 st
Månadsavg. från ca 5.070 kr
Pris från 2.695.000 kr
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Vintern/våren 2021
Säljstart Vintern 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Sandra Ulfsberger!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra radhus

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

117 kvm

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till terrassen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger det klinker, tvättmaskin finns såklart. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gäst/sovrum. Det största sovrummet är stort nog för både dubbelsäng och garderober. Badrummet har klinker och kaklade väggar, dusch och plats för badkar, för den som önskar. Flexibilitet, så det förslår!

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa i trädgården. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras.

Nära allt det viktiga

Skarplöts allé ligger 2 km från järnvägsstationen i Västerhaninge. Närområdet trafikeras av tre lokala busslinjer med hållplats intill utvecklingsområdet. Servicen är bra i Västerhaninge centrum med flera större livsmedelsbutiker. Storköpshandel sker i Handen dit det tar ca 10 minuter med bil.

Förskola

1000 m

Skola

1700 m

Kollektivtrafik

400 m

Matbutik

1100 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet