VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

För att ge fler möjlighet att se sig om i våra visningshem har vi spelat in filmer med personliga visningar där en av våra kundansvariga säljare visar dig runt, rum för rum. Du kan också välja att gå på en virtuell visning. Då är det du som styr visningen genom klicka dig runt i bostaden, och kan bland annat välja att se rummen med eller utan möbler. Och kanske bäst av allt - du kan göra det när det passar just dig!

Tänk på att det kan förekomma vissa skillnader mellan de hem som visas upp här, och det du funderar på att köpa. Om du undrar över något specifikt material eller andra detaljer i bostaden du är intresserad av är du välkommen att fråga den kundansvariga säljaren i projektet.

TITTA IN I VÅR TREA

Här visar Louise dig runt i vår möblerade visningslägenhet i Älmhult. En spegelvänd trerumslägenhet på 72 kvadratmeter. Stig på!

Det finns vissa skillnader mellan en spegelvänd och rätvänd trea. I den spegelvända trean får du plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre). 

TITTA IN I VÅR FYRA

Följ med till Åhus en solig dag i juni och ta en rundvandring i vår möblerade visningslägenhet. Linda visar dig runt i alla fyra rum och kök på totalt 85 kvadratmeter. Varmt välkommen!

TITTA IN I VÅRT RADHUS

Välkommen in på husesyn med Sara i vårt radhus på 117 kvadratmeter!

Vi bygger också kedjehus och parhus. Dessa ser till stort sett likadana ut invändigt som vårt radhus. Den största skillnaderna är att parhus och radhus som är placerade på en gavel har ett par extra fönster. Kedjehusen är fristående med ytterligare fönster som ger ännu mer ljus till bostaden.

INTRESSERAD AV EN ETTA ELLER TVÅA?

Håll ut! Vi jobbar på det. Och så fort det finns filmade visningar från vår etta på 31 kvadratmeter och vår tvåa på 55 kvadratmeter lägger vi upp dom här.  

Under tiden är du välkommen att titta på någon av de andra filmade visningarna, för att för att få en känsla av hur våra lägenheter ser ut inuti. 


GÅ PÅ VIRTUELL VISNING!

Välj den bostad du är intresserad av här nedanför, och ta sedan en husesyn genom klicka dig fram rum för rum via pilarna på golvet. Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse. 

Välkommen in! 

Lägenhet 1 rok - 31 kvm
Lägenhet 2 rok - 55 kvm
Lägenhet 3 rok - 72 kvm
Lägenhet 4 rok - 85 kvm
Radhus 5 rok - 117 kvm

Adjöss, tidsödande underhåll

Fördelar med nybyggt

Var vill du bo?

Hitta ditt nya hem