H22 – framtidens stad

Mellan 30 maj och 3 juli 2022 står Helsingborgs stad värd för H22 City Expo – en stadsmässa med fokus på innovation, som ska föra Helsingborg in i framtiden. Det vill vi på BoKlok självklart vara en del av!

Som partner till H22 är BoKlok med och skapar framtidens stad. En plats där det är enkelt att leva hållbart. Vårt bidrag är lösningen till två viktiga samhällsutmaningar, den åldrande befolkningens boende och utvecklingen av landets alla miljonprogramsområden.

Besök våra visningshem, kom på våra aktiviteter och ta en kaffe med oss under mässan – läs mer nedan om var du hittar oss!

Välkommen på inflyttningsfest!

Under H22 City Expo kommer vi att bjuda in till inflyttningsfest i våra nybyggda äppelkvarter på Drottninghög. Gammal som ung, nyinflyttad eller ur-Drottninghög-bo, härifrån eller någon-annanstans-ifrån – vi välkomnar alla för en dag fylld med aktiviteter och roliga upptåg i firandets tecken.

När? 11 juni kl. 12-16 
Var? Längs med Drottninghögs gångstråk ”Pärlbandet” 

färgglatt barnkalas på loftgången

Hållbara hem i äppellunden 

Våra tre BoKlok områden i Drottninghög byggs på en plats där det tidigare låg en äppelodling. Därför har föreningarna där fått namn efter välkända äppelsorter – Aroma, Melba och Astrakan.