Vitt kök med kakel

SÅ HÄR MYSIGT KAN DET BLI

TA EN TITT

Här kan du bekanta dig med några av de områden som vi är lite extra stolta över – eller åk och titta!

JAG TOG MED MIG NÅGRA FAVORITER FRÅN VILLATRÄDGÅRDEN

”När min man dog började jag se mig om efter ett mindre boende. Försäljningen här var i full gång, så det gick snabbt. Lägenheten är lagom stor, funkar fint för mig, och det finns några grannar i samma ålder att umgås med. Vi dricker kaffe tillsammans och är hundvakter åt varandra.

Jag uppskattar verkligen täppan. Jag tog med några favoriter från villaträdgården och har anlagt nya rabatter. En firma lade plattor på halva, därutöver har jag en liten bit gräs och ett litet trädgårdsland. Örterna har jag i en blomlåda under mitt sovrumsfönster – där sprider de sig inte så lätt och får mycket sol.”

Anita Persson, Växjö

Kvinna som vattnar blommor på uteplats

Skönt att slippa underhåll 

"Vi spar både tid och pengar på att bo här, förut bodde vi i ett alldeles för stort hus som krävde underhåll. Vi är nöjda med läget, eftersom både jag och Tindra har vänner i närheten. Lägenheten känns rymlig och bra för oss två, och förvaringen räcker gott och väl. Jag har gjort om städskåpet i köket till ett skafferi och flyttat några garderober, för att det ska passa oss bättre. Min favoritplats är vid diskbänken. Jag älskar att stå där och titta ut genom fönstret medan jag pysslar. Och jag är så tacksam för snickarhjälpen. Det var väldigt uppskattat att få upp TV:n på väggen och förberett för diskmaskinen."

Marie med dottern Tindra, Landskrona


BoKlok arbetar med förtätning av bostadsområden

Vi skapar flyttkedjor på din ort

Vi vet hur man förtätar områden på ett trivsamt sätt, så folk kan bo kvar där de trivs, men flytta till något annat.

Vi bygger gärna mer!

Har du marken? Hör då gärna av dig till våra affärsutvecklare! De älskar när plingar i mobilen och mejlboxen fylls på.