Tryggt bostadsköp i tuffa tider

  • Begränsad avhoppskostnad
  • Tillträdesuppskov
  • BoKloks 7-åriga garanti

Kontakta mig

Ja tack! Jag vill bli kontaktad för rådgivning kring ett tryggare bostadsköp, inklusive rådgivning kring försäljning av nuvarande bostad, att hitta rätt hem för just mig samt hjälp med bankkontakt.

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du köper en bostad av oss - från intresseanmälan till inflyttningsdagen, och långt därefter. Därför ingår alltid vårt trygghetspaket KlokAffär när du köper en bostad i något av våra nybyggda områden.

Vi vet att våra kunder sätter stort värde på att ha möjlighet att skjuta upp tillträdet och att inte riskera mer än max 25 000 kr ifall avtalet skulle behöva hävas.

Begränsad avhoppskostnad

Ibland inträffar något som gör att det är omöjligt att flytta, hur mycket du än vill och behöver det. Därför har vi byggt in en begränsad avhoppskostnad. Det betyder att du aldrig riskerar att förlora mer än 25 000 kr ifall du skulle behöva häva ditt avtal.

Tillträdesuppskov

Om du är orolig att du inte ska hinna sälja din gamla bostad innan du flyttar in i ditt nya BoKlok hem, kan vi i de flesta fall hjälpa dig genom att skjuta på tillträdet i upp till tre månader samt även betala dina månadsavgifter under uppskovsperioden.

BoKloks 7-åriga garanti

För att inte osålda bostäder ska påverka din månadsavgift eller bostadsrättsföreningens ekonomi, har vi skapat BoKloks 7-åriga garanti. Det betyder att du kan känna dig trygg med att din månadsavgift inte kommer att påverkas av att det inte finns grannar i alla bostäder i sju år efter färdigställandet av bostadsprojektet.

Läs mer om trygghet