Vi bygger kloka hem i Vänersborg!

Det behöver inte kosta skjortan att bo i en nybyggd bostadsrätt på bra läge med naturen alldeles runt knuten och med utmärkta kommunikationer till Vänersborg, Trollhättan och Göteborg. Nu BoKlok bygger lägenheter på Holmängs Hage i Vänersborg.

Nyfiken på mer? Klicka in dig på bostadsprojekten nedanför för att läsa mer.


VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Nu är lägenehterna i BoKlok Orangeriet så pass färdigbyggda att vi kan öppna upp dörren till en tvåa, trea och fyra - så att ni kan se hur de ser ut på riktigt! 

Är du intresserad av en specifik lägenhet, av de som fortfarande är till salu kan du få titta in i denna också. Och självklart finns vi på plats för att svara på alla dina kloka frågor.

Tid -  Lördagen den 22 februari klockan 12-14
Plats - Lantgårdsvägen 6G, på Holmängs Hage i Vänersborg

Föranmäl att du kommer genom att skicka ett mejl till ove.lundqvist@boklok.se med ditt namn och telefonnummer.

Vi ses!

BoKlok Orangeriet

Här bygger vi ettor, tvåor och treor. Alla tvåor och treor får balkonger och altaner i härligt solläge. Husen placeras så en fin skyddad innergård skapas med sittplatser, pergola, grillplats och lekplats. Är du bilburen? Det finns en parkering till varje lägenhet.

Inflyttning i slutet på februari 2020

BoKlok Landeriet

SISTA CHANSEN! I vår första etapp byggde vi tvåor, treor och fyror. Försäljningen pågår för fullt och snart är alla bostäder i detta projekt sålda, vi har bara några fyra rum och kök kvar! Och du kan flytta in direkt! Först till kvarn är det som gäller.