MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET

Hej!

På BoKlok gör vi vårt yttersta för att hindra spridning av Coronaviruset och för att säkerställa att våra kunder, medarbetare och partners känner sig trygga.

Men vi håller igång, vi har många fina hem till försäljning och finns såklart här för dig som redan är kund, eller vill veta mer om BoKlok!

Om du är intresserad av en bostad finns alla våra Kundansvariga Säljare tillgängliga per email och telefon och kan genomföra privata eller digitala visningar. Våra kundkvällar, säljstarter och avtalskvällar omvandlar vi till digitala events – samtidigt som vi bibehåller vår BoKlok-process. Säljstarter kommer att ske via en livesändning där vi sänder vår turordningsdragning, precis som vanligt, d.v.s. lika transparent och rättvist för alla som det alltid går till.

Många av oss på BoKlok kan inte arbeta riktigt som vanligt just nu och det påverkar vår Eftermarknadsorganisation extra hårt då vi i dagsläget inte gör några hembesök. Så har du redan flyttat in innebär det en del förändringar. Vi kommer inte kunna åtgärda eventuella fel i din bostad eller i din förening, vi ställer in samtliga 6 månaderssyner under 2020 samt flyttar fram 2 årssynerna. Undantag är akuta eller brådskande fel, där det finns risk för följdskada. Dessa åtgärder är för att skydda både dig och vår personal från eventuell smittspridning.

På BoKlok månar vi om dig och din trygghet. Vi gör nu vårt yttersta för att anpassa vårt sätt att arbeta så att du ska kunna fortsätta din kundresa lika tryggt som tidigare! 

Vi följer aktuella rekommendationer från WHO och Folkhälsomyndigheten för att försöka hjälpa till att minska spridningen av viruset. Vi har instruerat våra anställda och partners om stanna hemma ifall de har sjukdomssymptom - även milda sådana. Vi har sedan den 2 mars förbud mot tjänsteresor till utlandet samt stränga regler för inrikes affärsresor, för alla våra medarbetare. De av våra anställda som kan arbeta hemifrån, gör det. Vi påminner självklart om att det är viktigt att tvätta händerna, använda handsprit och att hålla avstånd. För att alla ska känna sig trygga undviker vi handskakningar just nu och försöker hålla ett lite större avstånd än vanligt till varandra. 

Ta hand om er, varma hälsningar från alla medarbetare på BoKlok