Fördelar med att bo i nybyggt

NJUT AV NYBYGGT

NEJ TACK TILL TIDSÖDANDE UNDERHÅLL

Att bo i nybyggt är enkelt och bekymmerslöst. Du slipper söndagar i snickarbälte, och kan i stället ägna dig åt roligare saker. Faktum är att du inte kommer att behöva fixa på åratal. Om du inte vill, förstås.

I ett äldre boende vet du att du kommer behöver fixa, men du vet sällan vad. Eller exakt när. Men kanske blir det just när du hade hoppats på en skön semesterresa…

BÄTTRE EKONOMISK FRAMFÖRHÅLLNING

Nybyggda hus är billiga i drift och de kommer utan ekonomiska överraskningar. Eftersom du vet att du slipper göra stora underhållsinsatser på ett bra tag har du betydligt bättre kontroll över kommande utgifter.

Visst justeras räntorna då och då, men det är marginellt jämfört med vad det kostar att, säg… byta fönster. Har du bott i eget hus vet du att du måste buffertspara i stället för att semesterspara, restaurangspara eller prylspara.

ÖS SNICKARGLÄDJE ÖVER INREDNINGEN ISTÄLLET

”Vi är jättenöjda med huset. Eftersom vi älskar inredning passade vi på att ändra stil när vi flyttade. Vi går all in i våra projekt och gillar att fixa själva. Skohyllan i hallen, till exempel, är egentligen kökshyllor från IKEA som vi sprayat i kopparfärg för att matcha kopparröret som vi har som klädstång.

Nästa projekt blir att fixa till den stora uteplatsen. På ena sidan blir det matbord, på andra sidan en lounge. Vi ska snickra ihop tre lastpallar i en L-formation, och höja upp dem med hjul. Till det ska vi sy stora dynor och kuddar.”

Erika, Peter och Allie,
Sundsvall

Ungt par i nybyggt kök med industrikänsla

Lågt pris? Blir inte det dumsnålt?

Inte hos oss. Det är därför vi heter BoKlok.

Drottning Siliva klipper band

Ett klokare boende

För ett fortsatt tryggt och fungerande liv.