Hemma Bäst!

Här har vi samlat härliga hemma hos-reportage med inredningsinspiration från människor som bor i ett BoKlok hem. Du får även tips om DIY-hack, gör det själv-projekt och möbleringsförslag samt andra kloka tips av duktiga heminredare från IKEA.

Återbruk och DIY-hack hemma hos Madelene

Följ med in och se hur ett BoKlok radhus förgylls av ett stort intresse för inredning, att förnya gamla möbler och skapa nytt av det man har.

Radhuset där Skandinavien och Japan möts

Passionen för inredning har funnits sedan Samaneh var barn, och vid sidan av jobbet som forskningsingenjör, var det tänkt att vara som en hobby och för avkoppling. Men inredningsintresset tog fart och blommade ut till en unik och harmonisk designfilosofi.

Läs mer

Inredningstips för balkong och terrass

Funderar du på hur du ska inreda din balkong eller terrass på bästa sätt, eller vill du bara förnya? Luta dig lugnt tillbaka – vi har tipsen!

Läs mer

Maxad förvaring, walk-in closet och DIY i radhuset

Det märks att det bor en familj med stort intresse för inredning och egna lösningar i det här tjusigt inredda BoKlok radhuset i Höör. 

Läs mer

Lyckas med att odla på liten yta

Är du en av dem som vill odla hemma men tycker att din balkong eller uteplats inte räcker till? Då har vi lösningarna åt dig!

Läs mer

1 rum och kök med walk-in closet

På 31 välplanerade kvadrat går det att göra mycket för att skapa en hemtrevlig och lyxig oas. Välkommen in och få inredningstips från en BoKlok etta!

Läs mer