Heden, Gällivare

Lägenheter

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Gällivare!

Snart kan du bo i en nybyggd lägenhet med egen balkong eller altan, nära allt du behöver dagligen.

I BoKlok Polarnatten planerar vi bostäder för alla åldrar. Alla lägenheter får altan eller balkong mot den gemensamma innergården.

Området är barnvänligt och här bor du nära matbutiker, skolor och kollektivtrafik. Närmsta grundskola är Hedskolan för barn upp till sjunde klass.

För den sportiga så kommer det att byggas en ny friidrottshall granne med bostadsområdet som kommer att stå klar 2020.

Alla lägenheter får ett utvändigt förråd och det finns en parkeringsplats per bostad att hyra. På innergården kommer vi att göra plats för en stor gemensamhetsyta med grill och lekplats.

Här hoppas vi att du kommer trivas och vilja bo länge.

Fakta
Projektnamn BoKlok Polarnatten
Bostäder 36 st
Månadsavg. från ca 3.560 kr
Pris från 1.175.000 kr
Antal rum 2-4 rum och kök
Boytor 55-85 kvm
Hustyp Lägenheter
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Hösten 2020
Säljstart Hösten 2019
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Jenny Lindvall!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra lägenheter

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stora nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

2 rum och kök

fr 1.175.000 kr

55 kvm
Månadsavgift fr 3.560 kr
Balkong eller altan

Den har en hall med förråd och ingång till det stora (verkligen!) badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Ett vitt IKEA kök som rymmer många middagsgäster. Öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på balkongen eller altanen som är stor nog att möbleras med matbord eller solsängar. Sovrum med garderob, och plats för dubbelsäng. Öppet och luftigt, men också en dörr som går att stänga. Perfekt.

Ta en rundtur

3 rum och kök

fr 1.495.000 kr

72 kvm
Månadsavgift fr 4.660 kr
Balkong eller altan

Hallen har både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och den möblerbara balkongen eller altanen. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?

Ta en rundtur

4 rum och kök

fr 1.875.000 kr

85 kvm
Månadsavgift fr 5.510 kr
Balkong eller altan

Entré med förråd och ingång till badrum med egen tvättmaskin och plats för torktumlare. Ett modernt, vitt IKEA kök som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut på balkongen eller altanen. Ett större sovrum på ena sidan, två små på den andra (praktiskt!) Och en rejäl klädkammare som rymmer det du vill dölja. Vad mer kan man begära av en modern fyra? Jo, tjusiga golv, fönsterbrädor i natursten och vita väggar som en bas till din egna inredningsstil.

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar, och försöker bygga rum i trädgården med hjälp av komplementbyggnaderna. Här kan växter slingra sig, barn leka och cyklar parkeras. Även om husen har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Nästan som radhusentréer, fast högre upp.

morgonsol eller kvälLssol?

Solstudien visar hur solens strålar faller över lägenhetshusen en vacker sommardag i augusti. Psst! Tänk på att kringliggande hus och träd kan skugga.


Nära allt det viktiga

Här bor du barnvänligt nära både Hedskolan och Förskolan Trumman. Hedskolan har även en isbana du som boende kan använda. Handelsområdet Malmheden ligger 1 kilometer norrut från området och mataffär finns på promenadavstånd. För dig utan bil ligger det en busshållplats precis vid Hedskolan. Och in till centrum är det bara 1,5 kilometer.

Förskola

200 m

Skola

200 m

Kollektivtrafik

200 m

Matbutik

900 m

Sjukhus

2000 m

Sjöparken

1000 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet