Häljarp, Landskrona

Lägenheter

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Landskrona!

Vill du bo naturnära, och samtidigt nära staden? Titta hit! Snart finns det nämligen lägenheter som inte kostar skjortan på Häljarps ängar.

På ängen mellan saxån och Landskronavägen växer det förutom blommor snart upp ett helt nytt kvarter med lägenheter som vi kallar BoKlok Snödroppen - passande namn eller hur? Här har du verkligen naturen runt knuten, men dessutom nära till det mesta som behövs för en bekväm vardag - så som skola, förskola och mataffär. Att golfbana, gym, frisör och pizzeria också finns i närområdet ger lite extra vardagslyx. Du har dessutom ett perfekt pendlarläge. Från Häljarps station, som ligger cirka 1,5 kilometer från tomten, kan du nämligen ta tåget på 5 minuter till Landskrona, 20 minuter till Lund och 35 minuter till både Helsingborg C och Malmö C.

Här bor du bekvämt oavsett ålder och livssituation. Lägenheterna är fördelade på tre huskroppar, två tvåvåningshus och ett fyravåningshus med hiss. Alla lägenheter får balkong eller altan med tillhörande täppa i härligt söderläge. Dessutom finns det en parkeringsplats och ett förråd per bostad.

Fakta
Projektnamn BoKlok Snödroppen
Bostäder 44 st
Månadsavg. från ca 3.270 kr
Pris från 1.095.000 kr
Antal rum 2-4 rum och kök
Boytor 55-85 kvm
Hustyp Lägenheter
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Hösten 2021
Säljstart Hösten 2020
Intresseanmälan pågår

ANMÄL DITT INTRESSE OCH FÅ MER!

Glöm inte att anmäla ditt intresse! När du har gjort det får du mer information om projektet och missar inga viktiga händelser. Du blir också inbjuden till en presentationssida med filmer om kvarteret och bostäderna, samt annan nyttig information. Och kanske viktigast av allt – du får möjlighet att delta på säljstarten!

EN ÄNNU KLOKARE AFFÄR!

Vi tycker det är synd om dina bostadsdrömmar ska behöva stanna upp på grund av Coronapandemin. För att underlätta ditt beslut och minska din risk när du ska köpa bostad, har vi sänkt förskottet!

Nu betalar du bara 10.000 kr i förskott, oavsett bostad – från tidigare 25.000 kr för lägenhet och 50.000 kr för småhus. Det betyder att avhoppskostnaden är begränsad till 10.000 kr om du inte kan fullfölja ditt köp.

Erbjudandet gäller under hela 2020. Självklart ingår också vårt trygghetspaket KlokAffär, en garanti för alla som köper bostad av BoKlok.


Hej, jag heter Linda Jansson!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

Våra lägenheter

Så här ser de ut inuti. Öppna och rymliga där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stora nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen. Passa på att rensa när du flyttar in, så räcker det gott och väl.

2 rum och kök

fr 1.095.000 kr

55 kvm
Månadsavgift fr 3.270 kr
Balkong eller altan

Den har en hall med förråd och ingång till det stora (verkligen!) badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Ett vitt IKEA kök som rymmer många middagsgäster. Öppet till vardagsrumssidan och vidare ut på balkongen eller altanen som är stor nog att möbleras med matbord eller solsängar. Sovrum med garderob, och plats för dubbelsäng. Öppet och luftigt, men också en dörr som går att stänga. Perfekt.

Ta en rundtur

3 rum och kök

fr 1.425.000 kr

72 kvm
Månadsavgift fr 4.280 kr
Balkong eller altan

Hallen har både ett förråd med dörr som går att stänga och plats för hängande ytterkläder. Här är också ingången till det stora badrummet som har tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Det vita, moderna IKEA köket har stora arbetsytor och gott om förvaring och är öppet till vardagsrummet (loungehäng!) och den möblerbara balkongen eller altanen. Förutom vardagsrum och ett stort sovrum har denna trea ett rum till som kanske är ett arbetsrum. Eller ett barnrum? Eller ett hobbyrum? Vem vet?

Ta en rundtur

4 rum och kök

fr 1.675.000 kr

85 kvm
Månadsavgift fr 5.050 kr
Balkong eller altan

Entré med förråd och ingång till badrum med egen tvättmaskin och plats för torktumlare. Ett modernt, vitt IKEA kök som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut på balkongen eller altanen. Ett större sovrum på ena sidan, två små på den andra (praktiskt!) Och en rejäl klädkammare som rymmer det du vill dölja. Vad mer kan man begära av en modern fyra? Jo, tjusiga golv, fönsterbrädor i natursten och vita väggar som en bas till din egna inredningsstil.

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Den gemensamma och gröna innergården blir en självklar mötesplats för grillning eller lek.

DU FÅR EL FRÅN SOLEN

Alla lägenhetsprojekt som vi säljer har solceller på taket. Just det, alla. Vartenda ett. Utan undantag. Och utan att det kostar kunderna ett öre extra*.

Solcellssystemet kommer att ge ett energitillskott som i huvudsak används till fastighets- och hushållsel. Eventuellt överskott skickar vi ut på elnätet så fler kan få grönare el.

* Månadskostnaden kommer inte att påverkas i längden då detta är beräknat som ett medelvärde över flera år. De första åren kommer anläggningen att kosta, men efter några år kommer solcellerna att börja generera en årlig besparing till dig och din förening.


Nära allt det viktiga

Häljarp ligger lite drygt 6 kilometer sydost om Landskrona centrum. I Häljarp, och närmare bestämt på Häljarps ängar har du alla bekvämligheter man kan tänkas behöva nära. Det finns flera skolor och förskolor att välja mellan, exempelvis Sandåkerskolan (4-9) och Talldungens förskola. Mataffär på gångavstånd och inte minst Pizzeria endast 100 meter bort gör livspusslet lite extra enkelt. Den som vill aktiveras sig har flera möjligheter. Ta dig 1,7 kilometer till Korpen Gym, gå ett par hål på Öresunds Golfklubb 1,5 kilometer hemifrån eller varför inte vandra runt i Järavallens Strövområde dryga 5 kilometer bort. Det tar cirka 5 minuter att ta sig till Häljarps tågstation och närmsta busstation hittar du endast en kort promenad från hemmet.

Förskola

950 m

Skola

30 m

Matbutik

1000 m

Busshållplats

100 m

Tågstation

1400 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Om att bo
i en bostadsrätt

Vad det innebär