Mällbydalen, Strömstad

Parhus & Radhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

HEJ STRÖMSTAD!

Nu gör vi premiär i Bohusläns självklara huvudstad! Närmare bestämt med prisvärda hem i natursköna Mällbydalen!

Högt beläget med fantastisk utsikt, mitt bland lummiga skogar och med närhet till havet planerar vi att bygga BoKlok Sälgen. Ett tryggt kvarter med kvadratsmarta tvåplanshus med altaner. I närområdet finns både skola, förskolor och shoppingcenter där du hittar det mesta man kan tänkas behöva i vardagen. För den badsugna finns Seläters badplats, och för den golfsugna finns Strömstad golfbana - båda en snabb cykeltur bort.

Inne i Strömstad centrum, endast tre kilometer söderut finns ett stort utbud av restauranger, kultur och spännande evenemang. Hela Strömstad genomsyras av närheten till naturen och inte minst havet - vilket bland annat resulterat i en magnifik skärgård, flera spamöjligheter, salta bad och fisketurer i Kosterhavet. Närheten till Norge möjliggör en snabbvisit hos våra nordiska grannar, via färjan som går mellan Strömstad och norska Sandefjord.

Fakta
Projektnamn BoKlok Sälgen
Bostäder 20 st
Månadsavg. från ca 5.000 kr
Pris från 2.295.000 kr
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Parhus & Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Hösten 2021
Säljstart Sommaren 2020
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Carina Berntsson!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

VÅRA PARHUS OCH RADHUS

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

fr 2.295.000 kr

117 kvm
Månadsavgift fr 5.000 kr

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut på altanen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger det en mörkgrå våtrumsmatta, tvättmaskin finns såklart. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gäst/sovrum. Det största sovrummet är stort nog för både dubbelsäng och garderober. Badrummet har våtrumsmatta och kaklade väggar, dusch och plats för badkar, för den som önskar. Flexibilitet, så det förslår.

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi.

Närområdet består av mycket skog och berg, och då tomten ligger på en höjd med stora nivåskillnader och kuperad mark får husen ingen egen trädgård, utan istället en rymlig altan - flertalet med fantastisk utsikt. Här finns det gott om plats för utemöbler och tomatplantor - och kan verka som ett extra rum under den varmare delen av året. Vissa hus får altaner som vetter mot en brant och har då ett staket som ramar in och skyddar.

Till varje hus finns ett förråd där allt från utemöbler till julgransslingan kan stuvas undan. Och man har egen uppfart för bilen. Mellan husen och bergsknallar slingrar sig grusgångar och vi planerar för en gemensam grillplats där ni grannar kan umgås.


Nära allt det viktiga

4 kilometer till centrum, 100 meter till närmsta förskola, 1,9 kilometer till Bojarskolan (F-6) och 2,5 kilometer till Strömstads shoppingcenter med större matbutiker och annan övrig service du kan tänkas behöva. Sist men inte minst - det är endast 1,5 kilometer till havet och cirka 3,5 kilometer till Seläters badplats och Strömstads golfklubb. Inte illa eller hur? Strömstad ligger endast 20 kilometer från Norges riksgräns och det går dagligen flera färjeturer till våra nordiska grannar. Att ta sig till andra närliggande orter görs enklast med bil via E6:an, men både buss och tåg är ett alternativ.

Förskola

100 m

Skola

1900 m

Kollektivtrafik

450 m

Matbutik

2500 m

Sjukhus

2900 m

Havet

1500 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Om att bo
i en bostadsrätt

Vad det innebär