Bläshammar, Varberg

Kedjehus & Parhus

Alla bilder
nails

Här befinner vi oss i vår byggprocess

Planering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

lamp

Hej Varberg!

Nu är vi tillbaka och planerar att bygga ett nytt och tryggt kvarter med kloka parhus i fridfulla Bläshammar, till en kostnad som tål att jämföras.

Bläshammar är en lantlig liten pärla ungefär sex kilometer norr om Varberg. Här bor man nära havet och har lummiga skogar och slingrade stenmurar runt knuten. Skola och förskola finns på gångavstånd, likaså busshållplats med avgångar till bland annat Varberg centrum - där allt du behöver för en bekväm vardag finns att hitta. Här får du alltså det bästa av två världar skulle man kunna säga - lugn och ro hemmavid, och samtidigt nära stadens puls och utbud. Varberg erbjuder dessutom en uppsjö av idrotter, fritidsaktiviteter och kultur för alla åldrar. Och närheten till havet gör att det finns en massa stränder att välja mellan, båtplatser att lägga till vid, fiskar att fiska och vågor att surfa på.

Varje hus har eget kallförråd, altan och egen trädgård att forma och påta. Och bilarna parkeras antingen i carport eller på uppfart intill eller nära husen.

Bläshammar ligger på ett guldläge för pendlare. Dels eftersom påfarten till E6:an inte ligger långt bort, vilket gör det smidigt att ta sig till bland annat Göteborg och Malmö med bil. Och för dels för att du har tågstationen inne i Varbergs centrum.

Fakta
Projektnamn BoKlok Ängslunden
Bostäder 32 st
Månadsavg. från ca 4.800 kr
Pris från 2.695.000 kr
Antal rum 5 rum och kök
Boytor 117 kvm
Hustyp Kedjehus & Parhus
Upplåtelseform Bostadsrätter
Inflyttning Våren 2021
Säljstart Våren 2020
Intresseanmälan pågår

Hej, jag heter Linda Jansson!

Du kan mejla eller ringa mig om du har frågor. Jag kommer att vara din kontaktperson tills du flyttar in.

VÅRA KEDJEHUS OCH PARHUS

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är husen extremt kvadratsmarta – alla funktioner en normal familj behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter då husen har en extra decimeter på höjden – vilket ger möjlighet till mer förvaring.

5 rum och kök

fr 2.695.000 kr

117 kvm
Månadsavgift fr 4.800 kr

Bottenvåning

Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt ”sitta ner och äta”-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut på altanen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger det klinker. Tvättmaskin och torktumlare finns det också såklart. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning

Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gäst/sovrum. Det största sovrummet är stort nog för både dubbelsäng och garderober. Badrummet har klinker och kaklade väggar, dusch och plats för badkar, för den som önskar. Flexibilitet, så det förslår!

Ta en rundtur

UTEMILJÖN

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Bläshammar är ett område under utveckling, där det bland annat planeras för fler bostäder ett grönområde med bland annat lekplats de närmsta åren.

Nära allt det viktiga

I BoKlok Ängslunden bor du cirka 3 kilometer från havet och ungefär sex kilometer norr om Varbergs centrum med stort utbud av butiker, mataffärer, sjukhus och restauranger. Varberg Nord och Lugnetrondellen - båda drygt fyra kilometer från bostaden, är två större handelsplatser med bland annat bygghandel och bensinstation. Tomten ligger nära E41, som leder ut på E6 och med bilen det tar cirka en timme till Göteborgs centrum och 7 minuter till centrala Varberg. Inne i Varberg ligger tågstationen och det tar runt 30 minuter att åka till Kungsbacka och Göteborg. Närmsta busshållplats ligger 750 meter (5 minuters promenad) från bostaden. Härifrån avgår buss 615 som bland annat kan ta dig till Varbergs station. Väljer du istället att cykla finns det avskilda gång- och cykelbanor som leder hela vägen in till centrala Varberg. Siers Förskola ligger 350 meter från bostaden, och Bläshammarskolan - en grundskola för upp till årskurs fem har du endast 450 meter bort, och grundskola för upp till årskurs nio finns inom två kilometer.

Förskola

350 m

Skola

450 m

Kollektivtrafik

750 m

Matbutik

4700 m

Sjukhus

7400 m

Hav

2800 m


Känns det intressant?

Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad! OBS – Detta är ingen bindande anmälan. Det enda du går med på är att ta emot information om projektet.

Anmäl intresseTryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det

Om att bo
i en bostadsrätt

Vad det innebär