BoKlok Ofelia Mölletorp, Karlskrona

Illustrationsbild av vardagsrummet i ett BoKlok radhus som visar matplats
Projektnamn
BoKlok Ofelia
Bostäder
27 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Kedjehus & Radhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Vintern 2022
Inflyttning
Våren 2024

Nya radhus och kedjehus i Karlskrona

Nu är vi tillbaka i Karlskrona för att bygga ett helt nytt bostadsområde i Mölletorp, mindre än milen från Karlskrona centrum. Med närhet till grönskande natur och med bekvämligheter som skola, förskola och mataffär i närområdet finns här alla möjligheter till att trivas. Först ut är detta hemtrevliga kvarter med radhus och kedjehus. Alla husen har egen grästäppa med altan, samt förråd. Kedjehusen dessutom både balkonger och carport.

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok radhus i två våningar

Radhus: 5 rum och kök, 117 kvm

Altan och grästäppa

Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora helkaklade badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan, via de dubbla glasdörrarna.

 

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum (extra sovrum?). Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

 

Till huset ingår ett oisolerat förråd intill bostaden samt en parkeringsplats på parkeringsyta intill kvarteret. Det gör att du kan nyttja uppfarten till annat än parkering för bilen - en extra uteplats till exempel.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok kedjehus i två våningar

Kedjehus: 5 rum och kök, 117 kvm

Balkong, grästäppa med altan och carport

Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora helkaklade badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan, via de dubbla glasdörrarna.

 

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum (extra sovrum?). Det största sovrummet med balkong har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

 

Till huset ingår ett oisolerat förråd intill bostaden, samt en carport som skyddar din bil (eller cykel) från väder och vind.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av kök i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
Illustrationsbild av hall i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
Illustrationsbild av badrum i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
+ 11 till

Ditt nya bostadsområde

Mölletorp ligger runt 9 kilometer norr om Karlskrona centrum, mellan bostadsområdena Spandelstorp och Hässlegården. Här erbjuds ett naturfint och lantligt område med närhet till bland annat Lyckebyåns fiskeutbud och Bastasjöns friluftsområde. Platsen vi planerar att bygga på är idag helt oexploaterad, men de kommande åren kommer mycket att hända. Här planeras nämligen för ett helt nytt bostadsområde med runt 300 nya bostäder i blandade boendeformer, där vi med BoKlok Ofelia blir först ut. Det ska även byggas nya skola, förskola och diverse service. Nya gång- och cykelstråk samt en grönskande park ska knyta samman det nya bostadsområdet med befintlig bebyggelse. Närmsta busshållplats ligger på Agerumsvägen, 350 m från tomten, och man planerar för en ny precis vid entrén till bostadsområdet. Läs mer om planerna på kommunens hemsida, eller se deras gestalltningsprogram som både beskriver och illustrerar planerna för området.

I detta nya bostadsområde bor du med gångavstånd till skola, förskola och mataffär. Du har dessutom Slottsbacken köpcentrum runt 3 kilometer bort. Med flera grönområden och lekplatser runt om, skapas ett tryggt och hemtrevligt kvarter att trivas i - många år framöver.

Kvartersskiss

Här kan du se en illustrerad skiss av ditt nya kvarter. Så att du enklare kan välja ut din favoritbostad. 

Vill du kika lite mer noggrant kan du ladda ner den.

Ladda ner Ladda ner
skiss över kvarteret för BoKlok Ofelia i Karlskrona
BoKlok Ofelia
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Förråd och parkering

  Förråd

  Det ingår ett kallförråd per bostad placerat i anslutning till huset. 

  Parkering

  Kedjehusen har parkering för upp till två bilar i carport. Radhusen har en parkeringsplats per bostad på parkeringsytan intill kvarteret. Alla bostäder har en laddstolpe placerad vid sin parkering. 

Kontakt

Foto på Minna Fagermar, mäklare på Croisette

Minna Fagermar Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0768 - 77 12 60

minna.fagermar@croisette.se

Foto av Susanne Neuhaus kundansvarig på BoKlok

Susanne Neuhaus Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

070-230 09 89

susanne.neuhaus@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Ofelia, Karlskrona

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.