BoKlok Bruket Forssjö, Katrineholm

BoKlok Bruket Forssjö, Katrineholm

Se alla bilder

Sjönära rad- och parhus på Ragnars gärde

Nu planerar vi för nya rad- och parhus på Ragnars gärde i Forssjö, på ett attraktivt läge precis intill Forssjösjön och vackra naturområden. Forssjö erbjuder den bästa kombinationen av livet på landet och närheten till staden. Vad sägs om ett morgondopp i sjön eller en löprunda i skogen? I närområdet finns skola, förskola, idrottsanläggning och badplatser och på bara några kilometers avstånd har du slalombacke och en prisad golfbana. I Katrineholm, 6 km bort finns ett större utbud av service, butiker och tågstation.

Bostäder

26 st

Pris

Ej fastställt

Avgift

Ej fastställt

Antal rum

5 Rum och kök

Boyta

117 kvm

Boendeform

Bostadsrätter

Status

Kommande

Säljstart

Kommande

Inflyttning

Ej fastställt

Hustyp

Radhus & Parhus

Ditt nya bostadsområde

Ragnars Gärde ligger på sjösidan om Bruksvägen i Forssjö - en liten ort som vuxit upp runt Forssjö bruk med anor redan från 1500-talet. Järnbruket lades ner 1911 men sågverket står kvar än idag.

I Forssjö finns förskola, skola F-6, idrottsanläggning och badplats med brygga. Här finns också Forssjö fiskevårdsförening som hyr ut kanot och båtplats. Runt om står skogen, som gjord för motion och rekreation. Här hittar du även ett sammanlagt 7 kilometer upplyst elljusspår, perfekt till promenader, jogging och skidåkning.

Från gärdet ser du Spökbacken på andra sidan sjön, en populär slalombacke med två fina nedfarter och värmestuga, som du når på 7 minuter med bil. Lika långt åt andra hållet ligger Katrineholms golfklubb Jättorp, utnämnd till Sveriges bästa golfbana 2017, med klubbhus och restaurang.

Med bara 10 minuter med bil till Katrineholm har du även ett större utbud av service, butiker, vård, badhus och tågstation på behändigt avstånd. Du kan också kila bort till buss 490, som tar dig till Katrineholm på 15 minuter.

Områdesfilm

Få en överblick av ditt nya kvarter. Var det kommer att ligga, vad som finns i närområdet och hur bostäderna kommer att se ut när de är på plats - med mera!

Solstudie

Filmen visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Här ser du bland annat om bostaden du är intresserad av får morgonsol eller kvällssol. Psst! Tänkt på att kringliggande hus och träd kan skugga.

boklok svart ikon av sol mot brandgul bakgrund
BoKlok Bruket
Visa kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Kvartersskiss för nedladdning

  En illustrerad skiss av kvarteret, med husens placering. Ladda ner här.

Flicka och kvinna leker och skrattar på golvet

Fånga husdrömmen – Bo avgiftsfritt i ett helt år!*

Går du i flyttankar men tvekar att köpa nytt på grund av osäkerheten på dagens bostadsmarknad? Nu hjälper vi dig en bit på vägen mot din husdröm genom att låta dig bo avgiftsfritt i ett helt år.

*Erbjudandet gäller de 8 första som tecknar förhandsavtal för en bostad i BoKlok Bruket innan 2022-11-30, samt avser månadsavgiften från och med tillträdet av bostaden och 12 månader framåt.