BoKlok Bruket Forssjö, Katrineholm

Illustration av gråa och gröna parhus med altan och trädgård
Projektnamn
BoKlok Bruket
Bostäder
26 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Radhus & Parhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Hösten 2022
Inflyttning
Vintern 2023/2024
Anmäl ditt intresse!

Sjönära rad- och parhus på Ragnars gärde

Nu planerar vi för nya rad- och parhus på Ragnars gärde i Forssjö, på ett attraktivt läge precis intill Forssjösjön och vackra naturområden. Forssjö erbjuder den bästa kombinationen av livet på landet och närheten till staden. Vad sägs om ett morgondopp från bryggan eller en löprunda i skogen? I närområdet finns skola, förskola, idrottsanläggning och badplatser och på bara några kilometers avstånd har du slalombacke och en prisad golfbana. I Katrineholm, 6 km bort finns ett större utbud av service, butiker och tågstation.

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok radhus i två våningar

5 rum och kök, 117 kvm

Altan eller altan och grästäppa

Vårt radhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv med komfortvärme och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga uteplatsen, via de dubbla glasdörrarna.

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

Ta en rundtur
Illustration av entrésidan till ett grönt parhus, med människor som pratar
Illustration av parhusens altansida med trädgård
Illustration av radhusens altaner på pelare
+ 14 till

Ditt nya bostadsområde

Ragnars Gärde ligger på sjösidan om Bruksvägen i Forssjö - en liten ort som vuxit upp runt Forssjö bruk med anor redan från 1500-talet. Järnbruket lades ner 1911 men sågverket står kvar än idag.

I Forssjö finns blandad bebyggelse, förskola, skola F-6, badplats och idrottsanläggning. Vid sjön finns även möjlighet att hyra båtplats av Ericsbergs fiskevårdsförening, eller så kan du hyra kanot för att paddla till Katrineholm och Nyköping.

Från gärdet ser du även Spökbacken på andra sidan sjön, en populär slalombacke med två fina nedfarter och värmestuga, som du når på 5 minuter med bil. Bara 10 minuter bort ligger Katrineholms golfklubb Jättorp, utnämnd till Sveriges bästa golfbana 2017, med klubbhus och restaurang. Med 6 km till Katrineholm har du även ett större utbud av service, butiker, vård, badhus och tågstation på behändigt avstånd.

Områdesfilm

Få en överblick av ditt nya kvarter. Var det kommer att ligga, vad som finns i närområdet och hur bostäderna kommer att se ut när de är på plats - med mera!

Kvartersskiss

Här kan du se en illustrerad skiss av ditt nya kvarter, som visar tomternas storlek och husens placering.

Längre ner på sidan, under Mer information finns kvartersskissen också för nedladdning.

Solstudie

Filmen visar hur solens strålar faller över husen en vacker sommardag i augusti. Här ser du bland annat om bostaden du är intresserad av får morgonsol eller kvällssol. Psst! Tänkt på att kringliggande hus och träd kan skugga.

boklok svart ikon av sol mot brandgul bakgrund
BoKlok Bruket
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Kvartersskiss för nedladdning

  En illustrerad skiss av kvarteret, med husens placering. Ladda ner här.

Kontakt

Foto på Jacob Bergfelt, mäklare på Croisette

Jacob Bergfelt Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

076-112 78 28

jacob.bergfelt@croisette.se

Foto av Karin Engsner kundansvarig på BoKlok

Karin Engsner Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

073-406 37 82

karin.engsner@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Bruket, Katrineholm

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.