BoKlok Silvermalmen Norrmalm, Sala

Projektnamn
BoKlok Silvermalmen
Bostäder
52 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
2 - 4 Rum och kök
Boyta
55 - 85 kvm
Hustyp
Lägenheter
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande

Nya lägenheter i Sala!

Nu bygger vi en första etapp med 20 lägenheter i ett alldeles nytt bostadsområde med centralt läge i Sala. Här på nya Norrmalm planeras en ny stadsdel med både lägenheter, radhus och parhus. Här bor du tryggt och bekymmersfritt med lugnet runt hörnet. En kort promenad tar dig till tågstationen med pendlingsavstånd till bland annat Västerås och Uppsala. Med cykeln tar du dig snabbt till Sala centrum där du möts av charmiga butiker och roliga evenemang och aktiviteter för hela familjen.

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [är förberett för torktumlare]. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och många garderober.

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [det är förberett för torktumlare]. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [det är förberett för torktumlare]. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan och grästäppa

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [det är förberett för torktumlare]. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Illustrationsbild över loftgången av tvåvåningshuset.
Illustrationsbild över balkongsidan av tvåvåningshuset.
Illustrationsbild över loftgången av fyrvåningshuset.
+ 11 till

Ditt nya bostadsområde

I Sala finns lugnet, vidderna och ljuset men också en charmig stadskärna med trevliga butiker, intressanta evenemang och roliga aktiviteter för hela familjen. Strax norr om centrala Sala, på nya Norrmalm, planerar vi att bygga en första etapp av bostadsrättslägenheter. Planerna för nya Norrmalm är att skapa en tät blandad stadsdel som utnyttjar både det centrala läget och närheten till resecentrumet. Det finns planer att bygga en planskild korsning intill Strömsbacka Återvinning och en gång- och cykelbro vid resecentrum.

Mat- och övriga butiker finns på järnvägens sydvästra sida, 1,5-2 km från tomten. Grundskolorna Ekebyskolan och Vallskolan finns 1,5 km bort. I samma område strax sydväst om stationen ligger också Sala sjukhus. Tre kommunala förskolor finns inom 1 km avstånd, även dessa väster om Järnvägen och centralt i Sala finns tre privata förskolor.  I närområdet finns busshållplats och buss går till centrala Sala och Kungsängsgymnasiet i entimmestrafik på vardagar. Från tomten är det gångavstånd till järnägsstationen, som endast ligger 700 meter bort. Till Västerås tar det 28 min med tåget och till Uppsala mellan 35-45 min. Med bil tar det ca 30 min till Västerås och till Uppsala 60 min.

BoKlok Silvermalmen
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Förråd och parkering

  Förråd

  Det ingår ett kallförråd per bostad.

  Parkering

  Det ingår en parkeringsplats per bostad. 

Kontakt

Foto av Jesper Erkers, mäklare på Croisette

Jesper Erkers Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

073-622 28 96

jesper.erkers@croisette.se

Foto av Susanne Holm kundansvarig på BoKlok

Susanne Holm Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och är din kontaktperson när du har köpt en bostad, ända fram till inflyttning.

070-960 27 25

susanne.holm@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Silvermalmen, Sala

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.