BoKlok Golfklubban Kallfors, Södertälje

Projektnamn
BoKlok Golfklubban
Bostäder
54 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
2 - 4 Rum och kök
Boyta
55 - 85 kvm
Hustyp
Lägenheter
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Inflyttning
Sommaren 2024

Nu bygger vi andra etappen av lägenheter i Järna!

Efter förra succén med första etappen fortsätter vi nu att bygga 54 lägenheter i Kallfors. Här bor du pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. Perfekt för barnfamiljer då det finns hela 6 grundskolor och 11 förskolor med olika inriktningar i Järna. För den natur- och idrottsintresserade finns massor att tillgå. Kallfors Golfklubb och padelbanor några hundra meter bort samt skogsområden med promenad- och cykelstigar in till Järna. I Järna finns ishall, fotbollsplaner, ridklubbar, båtklubb och ett kulturhus. En perfekt plats att bo på!

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok lägenhet två rum och kök

2 rum och kök, 55 kvm

Balkong eller altan [och grästäppa]

Vår välplanerade tvåa passar bra till mycket. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [är förberett för torktumlare]. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också balkongen eller altanen. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och många garderober.

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan [och grästäppa]

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [det är förberett för torktumlare]. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats till en stor soffa för mysiga filmkvällar. Härifrån når du också balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är rätvänd, vilket betyder att du får plats med en större soffa, eftersom väggen i vardagsrummet är längre än i trean som har spegelvänd planlösning (där är väggen vid matbordet längre).

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet tre rum och kök

3 rum och kök, 72 kvm

Balkong eller altan [och grästäppa]

I vår trea finns det plats för lite extra. Hallen har både garderob för ytterkläder och ett förråd. I det stora badrummet finns det förutom dusch bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [det är förberett för torktumlare]. Det vita IKEA köket har rostfria vitvaror, bra arbetsytor och plats för ett större matbord till många gäster. Fönstret ovanför diskbänken ger fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen eller altanen, och två rymliga sovrum, ett på varje sida.

Denna trea är spegelvänd, vilket betyder att du får plats med ett större matbord, eftersom väggen i köket är längre än i trean som har rätvänd planlösning (där är väggen vid soffan längre).

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok lägenhet fyra rum och kök

4 rum och kök, 85 kvm

Balkong eller altan [och grästäppa]

Fyran är ett utmärkt boende för dig som behöver fler rum. I anslutning till hallen finns ett förråd med bra plats till förvaring. I det rymliga badrummet finns det förutom dusch, handdukstork, tvättmaskin och [torktumlare] [det är förberett för torktumlare]. Köket har gott om arbetsytor, och med fönster ovanför diskbänken får du fin utsikt och ett bra ljusinsläpp. Med öppen planlösning till vardagsrummet finns det gott om plats till familj och vänner. Härifrån når du också balkongen eller altanen. Sovrummen är praktiskt placerade med ett större på ena sidan och två mindre på den andra samt en stor klädkammare som rymmer det du vill dölja.

*Priserna är preliminära och kan komma att ändras.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av kök i BoKlok lägenhet 4 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum och kök i BoKlok lägenhet 4 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum i BoKlok lägenhet 4 rum och kök
+ 6 till

Kvartersskiss

Här kan du se en illustrerad skiss av ditt nya kvarter. Så att du enklare kan välja ut din favoritbostad.

Längre ner på sidan, under Mer information finns kvartersskissen också för nedladdning. Den innehåller dessutom en detaljerad lägenhetsnumrering per våningsplan.

Ditt nya bostadsområde

Järna är ett trevligt samhälle som ligger både nära Stockholm och Södertälje. 2 km från tomten ligger Järna centrum. Här finns förutom livsmedelsbutiker även en biblioteksfilial, vårdcentral och apotek. Busshållplats finns runt knuten som tar dig till Järna station eller Södertälje. I Järna finns det många skolor och förskolor med olika inriktningar att välja bland. Med bil kan du ta dig till Tveta friluftsgård som ligger 8 min bort. Där finns belysta motionsspår och skidspår och skridskobana vintertid. Sommartid kan du bada och grilla vid Kvarnsjön.

Områdesfilm

Få en överblick av ditt nya kvarter. Vart det kommer att ligga, vad som finns i närområdet och hur bostäderna kommer att se ut när de är på plats - med mera!

BoKlok Golfklubban
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Förråd och parkering

  Förråd

  Det ingår ett kallförråd per bostad på ca 1,5 kvm per lägenhet.

  Parkering

  Varje lägenhet får en parkeringsplats. 4-rumslägenheterna får två parkeringsplatser. Kostnad 200 kr/månaden per parkeringsplats.

   

 • Kvarterskiss med lägenhetsnumrering

  Kvartersskiss

  En illustrerad skiss av kvarteret[, inklusive detaljerad lägenhetsnumrering per våningsplan]. Här kan du exempelvis se var den bostad du är intresserad av ligger. Se och ladda ner

   

Kontakt

Foto av Eddi Rockström, mäklare på Croisette

Eddi Rockström Mäklare

Jag hjälper dig med alla frågor som gäller bostadsköp, visningar och avtal.

0766-40 32 95

eddi.rockstrom@croisette.se

Foto av Sara Vilhelmsson kundansvarig på BoKlok

Sara Vilhelmsson Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och när du har köpt en bostad är jag din kontaktperson, ända fram till inflyttning.

072-357 13 40

sara.vilhelmsson@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Golfklubban, Södertälje

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.