1 Rum och kök, 31kvmGunsta, Uppsala

Illustrationsbild av lägenheternas uteplatser i BoKlok Skrindan i Uppsala..
Objektnummer
B11R
Projektnamn
BoKlok Skrindan
Antal rum
1 RoK
Boyta
31 kvm
Förråd
Ja
Uteplats
Ja
Våningsplan
1
Typ
Lägenhet
Status
Såld
Energiklass
B
Energiprestanda
41.0
Slutsålt!

Kvadratsmart etta med stort kök

Oavsett om du precis ska flytta hemifrån eller helt enkelt inte behöver så många rum, så är vår etta ett bra alternativ. Förrådet (eller klädkammaren) i hallen rymmer det som inte behöver synas. Badrummet är rejält stort och har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. IKEA köket är stort nog att laga mat i på riktigt. Och rummet? Det är ljust och luftigt med plats för sovhörna, soffa och matbord.

Illustrationsbild av kök i BoKlok lägenhet 1 rum och kök
Illustrationsbild av badrum i BoKlok lägenhet 1 rum och kök
Illustrationsbild av sovalkov i BoKlok lägenhet 1 rum och kök
+ 2 till

Virtuell visning

Välkommen att kika runt! Klicka på pilarna på golvet för att vandra runt i bostaden. Tänk på att bostaden kan innehålla detaljer som inte erbjuds i det bostadsprojekt som du är intresserad av.

Surfar du med mobilen kan du se en ikon av ett gyroskop (de två cirkelformade pilarna). Klicka på denna så kan du styra vyn med mobilens rörelse.

Utemiljön

Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Mellan husen slingrar sig grusgångar som leder en runt i kvarteret. Till parkeringsplatser för bil och cyklar, komplementbyggnader och de gemensamma uteplatserna med grillmöjligheter. Även om husen har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. Nästan som radhusentréer, fast högre upp.

Kontakt

Foto på Jacob Bergfelt, mäklare på Croisette

Jacob Bergfelt Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

076-112 78 28

jacob.bergfelt@croisette.se

BoKlok Skrindan

Till projektet