BoKlok Vagnsmakaren Gunsta, Uppsala

BoKlok Vagnsmakaren Gunsta, Uppsala

Intresseanmälan
Se alla bilder
Produktförändringar och avvikelser från bilderna kan förekomma.

Nya hållbara radhus i Uppsala

Snart kan din husdröm bli sann! Nu planerar vi för nya hållbara och kvadratsmarta radhus i familjevänliga och natursköna Gunsta i Uppsala. Här bor du i ett lugnt grannkvarter med naturen inpå knuten och har många möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närheten av bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Samtidigt ligger Uppsala Centrum inte allt för långt bort. Här hoppas vi att du ska trivas och bo länge. Ett perfekt hem för hela familjen helt enkelt!

Bostäder

20 st

Pris

Ej fastställt

Avgift

Ej fastställt

Antal rum

5 Rum och kök

Boendeform

Bostadsrätter

Status

Kommande

Hustyp

Radhus

Om bostäderna

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok radhus i två våningar

Radhus, 5 rum och kök, 117 kvm

Vårt radhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga uteplatsen, via de dubbla glasdörrarna.

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

 

Ta en VR-tur

Ditt nya bostadsområde

Här bor du i ett naturskönt område med många möjligheter till ett rikt friluftsliv. Bara 8 kilometer bort finns bland annat det härliga friluftsområdet Fjällnora, där man kan åka skridskor på vintern och bada på sommaren. Ett stenkast från bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Cirka 2 kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning på vintern.

Förskola, restaurang, närlivs och plantskola finns i området. Busshållplats med täta förbindleser ligger ca 700 m bort och det är nära till E4’an.

Ny förskola håller på att byggas på andra sidan vägen och planeras att starta i augusti 2023. Ska drivas av Jensens.

BoKlok Vagnsmakaren
Visa kartan

Nära till det mesta;

  • Mataffär

  • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

  • Restaurang/Café/Bageri

  • Skola

  • Park

  • Gym

  • Parkering

  • Hundrastgård

Markera alla

Kontakt

Foto på Jacob Bergfelt, mäklare på Croisette

Jacob Bergfelt Mäklare

Jag hjälper dig i din köpresa och svarar på alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

076-112 78 28

jacob.bergfelt@croisette.se

}

Intresseanmälan

Vad kul att du vill veta mer! Genom att anmäla ditt intresse lovar vi att hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet! Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.