BoKlok Järnet Skaven, Vänersborg

boklok enfamiljshus möblerat vardagsrum med mycket ljus
Projektnamn
BoKlok Järnet
Bostäder
25 st
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal rum
5 Rum och kök
Boyta
117 kvm
Hustyp
Radhus & Parhus
Boendeform
Bostadsrätter
Status
Kommande
Säljstart
Hösten 2022
Inflyttning
Vintern 2023/2024

Nya radhus och parhus i Vänersborg

Nu är vi tillbaka i natursköna Skaven med fler prisvärda hem. Med mindre än halvmilen till Vänersborgs centrum, och med Öxnereds station på gång- eller cykelavstånd kan du här få det bästa av två världar. Att bo i ett lugnt och tryggt bostadsområde med naturen runt knuten, och samtidigt ha nära till staden. I närområdet finns det dessutom skola och förskola. Husen har uteplats på både fram- och baksida, ett kallförråd och en egen cykelparkering under tak. Det ingår också en parkeringsplats i kvarteret. Helt enkelt ett perfekt boende - oavsett familjestorlek och livssituation!

Våra bostäder

Inuti är våra bostäder både rymliga och kvadratsmarta, med öppna ytor där man är tillsammans och dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster och ljusa material hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Planlösning av BoKlok parhus i två våningar

Parhus: 5 rum och kök, 117 kvm

Balkong, altan och grästäppa

Vårt parhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv med komfortvärme och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan, via de dubbla glasdörrarna.

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet med balkong har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

Ta en rundtur
Planlösning av BoKlok radhus i två våningar

Radhus: 5 rum och kök, 117 kvm

Balkong, altan och grästäppa

Vårt radhus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv med komfortvärme och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan, via de dubbla glasdörrarna.

En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum. Det största sovrummet med balkong har plats för både dubbelsäng och garderober. Det extra badrummet med dusch underlättar stressiga morgnar för den större familjen. Här finns också plats för badkar om du föredrar det.

Ta en rundtur
Illustrationsbild av kök i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
Illustrationsbild av kök i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
Illustrationsbild av vardagsrum i BoKlok enfamiljshus 5 rum och kök
+ 7 till

Ditt nya bostadsområde

Husen är optimalt placerade efter solens strålar och tomtens förutsättningar och har alla balkong plus två uteplatser. En på baksidan, och den andra på entrésidan. Här finns dessutom ett kallförråd med gott om plats för det du vill stuva undan, men ändå ha lättillgängligt. Samt en egen cykelparkering skyddad med tak där du parkera elcyckeln eller cykelkärran när du kommer hem efter jobbet, eller när du lämnat barn på förskolan. Och du kommer långt med cykel. Det är nämligen bara 4 kilometer in till Vänersborgs centrum, med bra cykelvägar dit. Där hittar du mataffär och annan service. Även närområdet är cykelvänligt och här finns både förskola och skola. Öxnereds station ligger endast 1 kilometer från kvarteret, med regelbundna avgångar med pendeltåg till bland annat Trollhättan, Uddevalla och Göteborg. För den bilburna är det enkelt att ansluta till huvudväg E45. För ibland kan man självklart behöva bil, och då finns det plats för denna på en av parkeringsytorna utanför kvarteret. På detta sätt skapas en bilfritt, lugnt och tryggt kvarter där barnen kan leka och cykla fritt. Hela kvarteret är sedan inramat av lummig skog.

Skaven är en del av Öxneredområdet och ligger precis intill Blåsut. Området kännetecknas av vacker och grön natur med närhet till sjön Vassbotten som erbjuder fina promenadstigar och spännande fritidsaktiviteter. Skaven och delar av Öxnered är ett exploateringsområde med planer att med tiden bli en egen stadsdel, med all bekvämlighet det innebär. Läs mer om kommunens planer för området på deras hemsida. BoKlok är först ut att bygga bostäder på området, och BoKlok Järnet är andra etappen. 

Kvartersskiss

Här kan du se en illustrerad skiss av ditt nya kvarter. Så att du enklare kan välja ut din favoritbostad.

Längre ner på sidan, under Mer information finns kvartersskissen också för nedladdning.

BoKlok Järnet
Aktivera kartan

Nära till det mesta;

 • Mataffär

 • Vårdcentral/Sjukhus/Apotek

 • Restaurang/Café/Bageri

 • Skola

 • Park

 • Gym

 • Parkering

 • Hundrastgård

Markera alla

Mer information

 • Förråd och parkering

  Förråd

  Ett oisolerat förråd på cirka 6 kvm ingår i månadsavgiften och är placerat på husens entrésida.

  Parkering

  Vi är måna om att skapa hållbara bostadskvarter. Vi har därför valt att placera parkeringsytorna intill kvarteret, och ge alla hus sin egen väderskyddade cykelparkering. På detta sätt skapas ett bilfritt, lugnt och tryggt kvarter där barn kan leka och cykla fritt. En parkeringsplats per bostad ingår i månadsavgiften.

 • Kvarterskiss

  Kvartersskiss

  En illustrerad skiss av kvarteret. Här kan du exempelvis se var den bostad du är intresserad av ligger.
  Se och ladda ner

Kontakt

Foto av Jesper Rindmo, mäklare på Croisette

Jesper Rindmo Mäklare

Jag hjälper dig med alla frågor som handlar om bostadsköp, visningar och avtal.

0709-13 13 79

jesper.rindmo@croisette.se

Foto av Carina Berntsson kundansvarig på BoKlok

Carina Berntsson Kundansvarig

Jag svarar gärna på frågor om projektet och när du har köpt en bostad är jag din kontaktperson, ända fram till inflyttning.

070-321 14 06

carina.berntsson@boklok.se

Intresseanmälan för BoKlok Järnet, Vänersborg

Fyll i formuläret så sparar vi dina uppgifter i vårt kundregister och håller dig informerad. Var noga med att ange rätt e-post och mobilnummer så att du inte missar viktig information. Detta är alltså inte en bokning av en bostad eller bindande anmälan. Observera att det kan ta en stund innan du får en bekräftelse på din intresseanmälan.

Sökande

Genom att klicka på skicka bekräftar jag att jag har tagit del av informationen nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.