SNYGGA OCH SMARTA...

…OCH TREVLIGA, SÅ KLART

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept som har utvecklats av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi bostäder – lägenheter och radhus – för dig som vill bo bra i ett eget hem, men ändå ha pengar över till annat.

Kort sagt: Vi bygger hållbara hem till lågt pris, för alla.


PRECIS SOM NI VILL

För länge sedan, när vi började planera våra lägenheter, tog vi först reda på vad vanligt folk ville ha, vad vanligt folk hade lust och möjlighet att betala och hur vanligt folk vill bo. När vi visste det var det lättare för oss att prioritera.

Kundundersökningen visade att ni vill bo i välplanerade och ljusa bostäder byggda av gedigna naturmaterial. De ska helst ligga nära naturen, nära goda kommunikationer. Och självklart med plats för barnen att leka. Så det får ni. Skanskas erfarenhet och petnoga sinne för detaljer kommer på köpet.

KVADRATSMART

Oavsett om du letar hus eller lägenhet: när du kollar kvadratmeter, låt dig inte luras av siffrorna. Våra hus är kvadratsmarta. Det betyder att de inte innehåller en enda skrytkvadratmeter. Däremot är det gott om kubikmeter. Bostäderna har en extra decimeter på höjden, vilket ger möjlighet till mer förvaring.

  • Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum sparar kvadratmeter samtidigt som den bygger rymd på ett trevligt och socialt sätt

FLERFAMILJSHUS

Våra flerfamiljshus innehåller ettor, tvåor, treor och fyror. I alla lägenheter utom ettorna får du även balkong eller altan att njuta av.

Bostäderna är öppna och rymliga där man är tillsammans och har dörrar där man vill stänga om sig. Väggar och golv är genomgående i neutrala färger så att du själv kan sätta prägel på ditt boende.

Visst ja! Sedan 1 oktober 2018 installerar vi solceller på alla lägenhetsprojekt.

Radhus med balkong och uteplats i grönområde

ENFAMILJSHUS

Vårt hus är perfekt för många olika skeden i livet. Efter lägenheten, före villan, efter villan, före seniorboendet.

Inuti är husen välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma ytorna och en våning för alla sovrum. De har allt en modern familj kan behöva, på 117 välplanerade och välplacerade kvadratmeter. Plus en täppa. Plus en framsida.

SENIORBOENDE

Senaste tillskottet i BoKlok familjen är SilviaBo - ett boendekoncept med nybyggda tvåor och treor för den som är 55 år eller äldre. Konceptet och bostäderna är utvecklade av Stiftelsen Silviahemmet, BoKlok och IKEA tillsammans.

SilviaBo innehåller en rad höga kvaliteter både vad gäller utemiljön och bostäderna. Till exempel har lägenheterna en planlösning som är så genomtänkt i detalj att en tillgänglighetsanpassning i efterhand inte ska behöva göras. Och området rymmer ett gemensamt klubbhus, växthus och en massa annat trevligt för er boende.


Vill du veta mer?

Vi skulle kunna prata hur länge som helst om hur vi förbättrar, effektiviserar och gör vår process smidigare, samtidigt som vi lyckas bli mer hållbara. Men här kommer det viktigaste i alla fall… Välj vad du vill fortsätta läsa om här nedan.

Lågt pris? Blir inte det dumsnålt?

Inte hos oss. Det är därför vi heter BoKlok.

Fördelar med att bo i nybyggt

Adjöss, tidsödande underhåll

Att bo i nybyggt är praktiskt och bekymmerslöst.

Drottning Siliva klipper band

Ett klokare boende

För ett fortsatt tryggt och fungerande liv.