SNYGGA OCH SMARTA...

…OCH TREVLIGA, SÅ KLART

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept som har utvecklats av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi bostäder – lägenheter och radhus – för dig som vill bo bra i ett eget hem, men ändå ha pengar över till annat.

Kort sagt: Vi bygger hållbara hem till lågt pris, för alla.

PRECIS SOM NI VILL

För länge sedan, när vi började planera våra bostäder, tog vi först reda på vad vanligt folk ville ha, vad vanligt folk hade lust och möjlighet att betala och hur vanligt folk vill bo. När vi visste det var det lättare för oss att prioritera.

Kundundersökningen visade att ni vill bo i välplanerade och ljusa bostäder byggda av gedigna naturmaterial. De ska helst ligga nära naturen, nära goda kommunikationer. Och självklart med plats för barnen att leka. Så det får ni. Skanskas erfarenhet och petnoga sinne för detaljer kommer på köpet.

OM VÅRA FLERFAMILJSHUS

Våra flerfamiljshus byggs på ett genomtänkt, modernt och industriellt vis i vår egen fabrik i Småland. Svenskt virke är främsta byggmaterialet, och vi hämtar inspiration från det svenska landskapet när det kommer till val av andra material och färgsättning. Tänk skog, hav och ängar...

Fasaderna kan varieras med olika material och utseende på panel, och sedan 2019 sätter vi solceller på taken i samtliga flerfamiljsområden

Våra flerfamiljshus kan innehålla en kombination av ettor, tvåor, treor och fyror. I alla lägenheter utom ettorna får du även balkong eller altan att njuta av.

För att se hur bostäderna i våra flerfamiljshus ser ut, kika här!

Radhus med balkong och uteplats i grönområde

OM VÅRA ENFAMILJSHUS

Våra radhus är perfekta för många olika skeden i livet. Efter lägenheten, före villan, efter villan, före seniorboendet.

Husen välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma ytorna och en våning för alla sovrum. De har allt en modern familj kan behöva, på 117 välplanerade och välplacerade kvadratmeter. Plus en täppa. Plus en framsida.

Här kan du gå på visning i ett av våra enfamiljshus!

SENIORBOENDE

Senaste tillskottet i BoKlok familjen är SilviaBo - ett boendekoncept med nybyggda tvåor och treor för den som är 55 år eller äldre. Konceptet och bostäderna är utvecklade av Stiftelsen Silviahemmet, BoKlok och IKEA tillsammans.

SilviaBo innehåller en rad höga kvaliteter både vad gäller utemiljön och bostäderna. Till exempel har lägenheterna en planlösning som är så genomtänkt i detalj att en tillgänglighetsanpassning i efterhand inte ska behöva göras. Och området rymmer ett gemensamt klubbhus, växthus och en massa annat trevligt för er boende.


Lågt pris? Blir inte det dumsnålt?

Inte hos oss. Det är därför vi heter BoKlok.

Fördelar med att bo i nybyggt

Adjöss, tidsödande underhåll

Att bo i nybyggt är praktiskt och bekymmerslöst.

Välkommen in!

Vi visar dig runt i våra visningshem.