Välkommen till BoKloks Stora visningshelg!

Är du nyfiken på vår Stora visningshelg? Vad kul! Vi förbereder faktiskt just nu för nästa tillfälle.

 

Vill du komma på visning redan innan? Inga problem, vi har visningshem på flera ställen runt om i Sverige. Vi erbjuder visning inom 48 timmar på de flesta orterna.

 

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

Vill du gå på visning?  

Fyll i dina kontaktuppgifter och på vilken ort du önskar se en visningsbostad, så kontaktar vi dig inom kort för en bokning.

Jag bekräftar att jag har tagit del av nedan och är väl införstådd med dess innebörd.

Uppgifterna som du lämnar behandlas av BoKlok Housing AB (”BoKlok” eller ”vi”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att BoKlok ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av BoKlok och dess samarbetspartners för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för det projekt som du har anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om, eller med anknytning till projektet, till kundundersökningar och även om andra projekt som vi tror kan vara intressanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post.

Vill du inte längre ta emot information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss på kontakt@boklok.se eller 020-265565. För mer information om BoKloks personuppgiftsbehandling och dina rättigheter kan du läsa här: boklok.se/användarvillkor.