Snart kan du bo klokt i Växjö!

Det behöver inte kosta skjortan att bo i en nybyggd bostadsrätt på bra läge nära sjöar och grönska med utmärkta kommunikationer till centrala Växjö. BoKlok ska nämligen bygga ett tryggt och mysigt kvarter med lägenheter, rad- par och kedjehus i det nya bostadsområdet Telestadshöjden på Teleborg, precis intill trivsamma och natursköna området Vikaholm.

Telestadshöjden kommer sakta men säkert ta sin form de kommande åren och förutom bostäder ska kommunen bygga en helt ny skola F-9, och hela området kommer bevaras riktigt naturskönt med bland annat lummiga skogar, parker, aktivitetsytor och dagvattendammar.

BoKlok Knyttet

BoKlok Pysslingen består av 40 stycken lägenheter, med 1-4 rum och kök, fördelade på 5 huskroppar med 2 våningar vardera. Självklart finns det en parkeringsplats och ett förråd till varje lägenhet! På markplan får lägenheterna altan och egen grästäppa, resten får balkong förutom ettorna. Planerad säljstart under hösten 2021 och planerad inflyttning vintern 2022/2023.

BoKlok Pysslingen

BoKlok Pysslingen består av 48 stycken lägenheter, med 1-4 rum och kök, fördelade på 6 huskroppar med 2 våningar vardera. Självklart finns det en parkeringsplats och ett förråd till varje lägenhet! På markplan får lägenheterna altan och egen grästäppa, resten får balkong förutom ettorna. Planerad inflyttning vintern 2021.

Projektet är slutsålt!

BoKlok Trollsländan

BoKlok Trollsländan består av 24 st par-, rad- och kedjehus i det nya området Telestadshöjden i Teleborg. Det är tvåvåningshus på 117 kvm fördelat på 5 rum och kök med altan på baksidan och egen trädgård. Här bor du både pris- och barnvänligt! Planerad inflyttning våren 2022.

Projektet är slutsålt!

BoKlok Alven

BoKlok Alven består av 19 stycken rad-, par- och kedjehus med 5 rum och kök fördelat på två våningar. På baksidan har de altan och egen trädgård. Här finns det också ett förråd där det mesta får plats. Och på framsidan finns uppfart med plats för bilen. Planerad inflyttning vintern 2021.

Projektet är slutsålt! 

Tryggt och bra och lika för alla

Vi har en lite annorlunda köpprocess.

Välkommen in!

Vi visar dig runt i våra visningshem.

Bostadsrättsförening

Vad innebär det egentligen att bo i en bostadsrättsförening?