TRYGGT, TRIVSAMT...

…OCH TILLTALANDE!

Tryggt, trivsamt och tilltalande! Det är orden som symboliserar livet i våra hem, i våra kvarter och i staden – ett tänk som alltid är utgångspunkten i utformningen av våra områden.

Vårt mål är att bygga hem av god design i områden i gröna utemiljöer, med fokus på trygghet genom tydlig inramning och med plats för social gemenskap. På så vis byggs trygga bostadskvarter med mångfald och möjligheter till samvaro.

OM VÅRA FLERFAMILJSHUS

Våra flerfamiljshus byggs på ett genomtänkt, modernt och industriellt vis i vår egen fabrik i Småland. Svenskt virke är främsta byggmaterialet, och vi hämtar inspiration från det svenska landskapet när det kommer till val av andra material och färgsättning. Tänk skog, hav och ängar...

Fasaderna kan varieras med olika material och utseende på panel, och sedan 2019 sätter vi solceller på taken i samtliga flerfamiljsområden

Våra flerfamiljshus kan innehålla en kombination av ettor, tvåor, treor och fyror. I alla lägenheter utom ettorna får du även balkong eller altan att njuta av.

OM VÅRA ENFAMILJSHUS

Våra enfamiljshus är perfekta för många olika skeden i livet. Efter lägenheten, före villan, efter villan, före seniorboendet.

Husen välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma ytorna och en våning för alla sovrum. De har allt en modern familj kan behöva, på 117 välplanerade och välplacerade kvadratmeter. Plus en täppa. Plus en framsida.

SENIORBOENDE

Senaste tillskottet i BoKlok familjen är SilviaBo - ett boendekoncept med nybyggda tvåor och treor för den som är 55 år eller äldre. Konceptet och bostäderna är utvecklade av Stiftelsen Silviahemmet, BoKlok och IKEA tillsammans.

SilviaBo innehåller en rad höga kvaliteter både vad gäller utemiljön och bostäderna. Till exempel har lägenheterna en planlösning som är så genomtänkt i detalj att en tillgänglighetsanpassning i efterhand inte ska behöva göras. Och området rymmer ett gemensamt klubbhus, växthus och en massa annat trevligt för er boende.


Lågt pris? Blir inte det dumsnålt?

Inte hos oss. Det är därför vi heter BoKlok.

Fördelar med att bo i nybyggt

Adjöss, tidsödande underhåll

Att bo i nybyggt är praktiskt och bekymmerslöst.

Välkommen in!

Vi visar dig runt i våra visningshem.