SVERIGES NÖJDASTE BOSTADSKUNDER

... FÖR ANDRA ÅRET I RAD!

Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att ha blivit vinnare i Prognoscenters branschmätning, för andra året i rad.

Hurra! Inte nog med att våra kunder betalar mindre än genomsnittet för en nyproducerad bostad, de är dessutom branschens nöjdaste kunder! Det kan vi med stolthet säga efter att återigen ha blivit årets vinnare i Prognoscenters branschmätning, för andra året i rad.

För andra året i rad vinner vi första priset i Prognoscentrets branschmätning ”Sveriges nöjdaste kunder” för bostadsutvecklare. Förstapriset delas i år med JM.

Vi kom på förstaplats med ett NKI (Nöjd Kund Index) på 76, vilket kan jämföras med branschsnittet på 70. NKI beskriver hur nöjda bostadsköparna är med BoKlok och baseras på de bostäder som färdigställts för inflyttning under 2018. Det som mäts är bland annat den personliga servicen, pålitligheten när det gäller att leverera felfria bostäder och bostadens kvalitet.

DET GÅR ATT KOMBINERA LÅGT PRIS OCH HÖG KVALITET

- Vi är väldigt glada och stolta över förstapriset. Alla i BoKlok jobbar hårt varje dag för att vi ska kunna skapa bra hem för de många människorna. Att vi kommer etta i år igen är ytterligare ett kvitto på att det går utmärkt att kombinera lågt pris, hög kvalitet och högsta kundnöjdhet.

Jonas Spangenberg, VD på BoKlok

Vi har även tre projekt på topp tio-listan för projekt med nöjdaste kunder, ett på Öland på femte plats och två på delad åttonde plats i Veberöd utanför Lund och i Svedala utanför Malmö.

Prognoscentret, som utför branschens mätningar av kundnöjdhet, är ett oberoende marknadsanalysföretag och mer än 85 procent av alla nyproducerade bostadsrätter i Sverige ingår i undersökningen. Undersökningen grundas på närmare 11 500 svar från bostadsköpare.

För oss på BoKlok är denna utmärkelse ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi kan hålla det vi lovar. Vi fortsätter vårt arbete för att fler ska kunna bo i ett nytt hållbart hem, till ett lågt pris. Visst låter det klokt?


Tryggt och bra och lika för alla

Mer om vår köpprocess

Tanken bakom BoKlok

Så här började det
Glänta i granskog

Gröna bäckar små

Mer om hållbarhet