Bygger du hellre hyresrätter?

Det gör du rätt i. Hyresrätten är en viktig boendeform för de som inte kan eller vill investera pengar i sitt boende.

FLER HYRESRÄTTER, JA TACK!

Att det behövs fler hyresrätter inom nyproduktionen med rimliga hyror vet de flesta om. Byggs det för dyra hyresrätter kommer färre kunna bo i dem och bostadsbristen kommer att förvärras. Det kommer leda till att människor får tacka nej till jobb för att de inte får bostad, högre hyror och längre köer till befintliga hyresrätter.

Vi på BoKlok är stolta över att vi bygger standardiserade hus och att en stor del av byggandet sker på modernt vis i fabrik. Resultatet av den kombinationen är nämligen låga priser, hög kvalitet och marknadens nöjdaste kunder.

Det som saknas nu är fler som du – förvaltare som gärna bidrar till att förbättra bostadsmarknaden för alla människor, i hela Sverige.

Hållbara hem och livsmiljöer med SKR-avtalet

BoKlok är ett av de företag som upphandlats enligt SKR:s ramavtal för bostäder. Genom ramavtalet skapas förutsättningar att bygga hyresrätter på ett tids- och kostnadseffektivt sätt. Våra hus och områden utformas alltid i nära dialog med beställaren och utifrån platsens förutsättningar. Ramavtalet gör att vi tillsammans med kommuner och kommunala bolag kan skapa hem med god kvalitet i hållbara livsmiljöer för människor med vanliga inkomster.

Vill du veta mer om avtalet, eller är du kanske intresserad av att bygga i just din kommun? Ta kontakt med någon av våra affärsutvecklare!

Byggherre står vid kajkant

Hur är det att samarbeta med BoKlok?

Så här tyckte Göran Westerberg på Collegio:

”Vi anlitade BoKlok för att bebygga en relativt kompakt tomt i Nyköpingstrakten och vi är mycket nöjda med utfallet. Byggprocessen var utomordentligt smidig med ett stort plus för den goda kommunikationen. BoKlok var väldigt lyhörda under hela arbetet och var både tillmötesgående och affärsmässiga.

Personligen uppskattar jag även att BoKlok lägger stor vikt vid säkerheten på och omkring byggplatsen. Man tog inte bara ansvar för sitt eget arbete, utan var också mån om att andra entreprenörer – och omkringboende – skulle vara säkra. Det första man gjorde var till exempel att hägna in hela byggområdet. Det är inte alla som tänker så långt. Det kändes tryggt att göra affärer med BoKlok. De tar ett stort ansvar för sin produkt och värnar om fastighetsägaren. Låter jag väldigt nöjd så beror det på att jag är det."

Göran Westerberg
Collegio


DET ÄR ENKELT ATT BYGGA MED OSS

Med oss är det enkelt. Du vet vad du får, när det är klart, och vad det kostar. Det enda du behöver bry dig om är att hitta hyresgäster som uppskattar moderna och fräscha lägenheter till ett bra pris – vilket inte brukar vara så svårt.

  • Våra hus passar de flesta miljöer
    Våra hus bygger visserligen på likadana ritningar, men eftersom det finns ett antal olika kulörer, fasadmaterial, fönster och tak att välja mellan, kan vi smälta in i din miljö också. Med vårt nya flerfamiljshus kan du anpassa exploateringsgraden precis efter just era behov och tomtens möjligheter.
  • Handlingarna är redan klara
    Vi har erfarenhet från att ha projektutvecklat och byggt områden i över 20 år. Eftersom vi bygger typhus, så är alla grundläggande handlingar klara från början, oavsett vilken kostym du väljer att klä husen i. Så det behöver inte ta lång tid från att detaljplanen är godkänd tills det finns bygglov för hela kvarteret.
  • Vi bygger snabbare och stör mindre
    Vi bygger husen klart i fabrik och fraktar dem till platsen i fyrkantiga paket. Det gör att vi kan montera dem väldigt snabbt, ofta med hjälp av lokal arbetskraft, och med hög säkerhet, vilket vi vet att både medarbetare och kunder uppskattar. De kringboende uppskattar verkligen att det är snyggare, lugnare och tystare kring våra byggen. Och säkrare, eftersom färre tunga transporter behöver dundra genom området.

Kort sagt. Med oss vet du vad du får och vad det kostar.


FLEXIBELT FLERFAMILJSHUS

Vårt flerfamiljshus är väldigt flexibelt. Det kan byggas mellan två till fyra våningar högt och anpassas efter tomt och omgivning. Är husen tre till fyra våningar höga finns alltid hiss. Är husen två våningar höga kan man välja till hiss. Det tycker vi är klokt!

Flerfamiljshuset kan innehålla ettor, tvåor, treor och fyror. Lägenheterna har fransk balkong, balkong eller altan, för vi tycker man ska kunna vädra morgonluft i morgonrock oavsett hur stort eller litet man bor.

KVADRATSMARTA OCH SNYGGA

När du kollar kvadratmeter, låt dig inte luras av siffrorna. Våra bostäder är kvadratsmarta. Det betyder att de inte innehåller en enda skrytkvadratmeter. Däremot är det gott om kubikmeter. Bostäderna har en extra decimeter på höjden, vilket ger möjlighet till mer förvaring.

De är öppna och rymliga där man är tillsammans och har dörrar där man vill stänga om sig. Lägenheterna är perfekta för livets alla skeden, tack vare tillgängligheten med låga trösklar och stort badrum. Väggar och golv är genomgående i neutrala färger så dina hyresgäster själva kan sätta prägel på sitt boende.


FLER FÅR PLATS I MILJONPROGRAMMET

Det bor väldigt många människor i det svenska miljonprogrammet, och de blir fler hela tiden. 

HAR DU FRÅGOR?

Våra affärsutvecklare älskar att lyssna.