Bygg med oss

Vi vill bygga kloka, prisvärda hem över hela landet. För det behövs mark.

BoKlok bygger hem av trä över hela landet. Från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Allt genom en modern och industriell byggprocess. För att kunna göra det behöver vi köpa mark. Tror du dig ha den mark vi behöver? Ta kontakt med oss!

Det är enkelt att bygga med oss

Med oss är det enkelt att bygga. Du vet vad du får, när det är klart, och vad det kostar. Det enda du behöver bry dig om är att hitta hyresgäster som uppskattar moderna och fräscha lägenheter till en vettig hyra – vilket inte brukar vara så svårt. Utöver det brukar vi lyfta fram följande fyra fördelar med att bygga med oss.

Handlingarna är redan klara

Vi har över 25 års erfarenhet av projektutveckling. Eftersom vi har utvecklat en egen byggplattform så är alla grundläggande handlingar klara från början, oavsett vilken exteriör design du väljer för husen. Så det behöver inte ta lång tid från att detaljplanen är godkänd tills det finns bygglov för hela kvarteret.

Våra hus passar de flesta miljöer

Våra hus går att variera på många sätt med hjälp av olika kulörer, fasadmaterial, fönster och tak. Det gör att de kan anpassas efter den omgivande miljön. Med vår nya generation flerfamiljshus kan du också anpassa exploateringsgraden precis efter behovet och tomtens möjligheter.

Vi bygger snabbare och stör mindre

Vi bygger våra lägenheter i fabrik och fraktar dem till platsen i färdiga volymelement. Det gör att vi kan montera dem till färdiga hem väldigt snabbt, med hjälp av strategiska samarbetspartners som följer oss och våra projekt runt om i Sverige, med hög säkerhet vilket både medarbetare och kunder uppskattar. De kringboende uppskattar framför allt att det är lugnare och tystare kring våra byggen. Och säkrare, eftersom färre tunga transporter behöver köra genom området då det mesta materialet levereras till vår fabrik i Gullringen.

Öppet, ärligt och transparent samarbete

Vi är öppna, ärliga och transparenta – och vi vill samarbeta med bra partners. Vårt mål är inte bara att hitta mark som vi kan bygga på, utan vi vill hitta mark för att bygga områden där våra kunder kan leva och trivas i en trygg miljö. Våra kostnader är lätta att förutsäga och vi jobbar alltid på att få dem lägre, utan att tumma på kvaliteten, såklart.