Funderar du på att bygga hyresrätter?

Hyresrätten är en viktig boendeform för att skapa ett varierat bostadsutbud anpassat för olika behov och i olika skeden i livet. Blandade upplåtelseformer i bostadsbeståndet är dessutom en av många nycklar till ett mer hållbart samhälle.

Fler hyresrätter, ja tack! 

Att det behövs fler nyproducerade hyresrätter med rimliga hyror vet de flesta om.   

På BoKlok är vi stolta över att vi bygger med moderna och industriella metoder i fabrik. Resultatet av den kombinationen är nämligen låga priser, hög kvalitet och marknadens nöjdaste kunder. 

Det som saknas nu är fler som du – kommunala förvaltare och privata investerare som vill bygga hyresrätter och gärna bidrar till att skapa en bostadsmarknad för alla.

Det är enkelt att bygga med oss

Med oss är det enkelt att bygga. Du vet vad du får, när det är klart, och vad det kostar. Det enda du behöver bry dig om är att hitta hyresgäster som uppskattar moderna och fräscha lägenheter till en vettig hyra – vilket inte brukar vara så svårt. Utöver det brukar vi lyfta fram följande fyra fördelar med att bygga med oss.

Handlingarna är redan klara

Vi har över 25 års erfarenhet av projektutveckling. Eftersom vi har utvecklat en egen byggplattform så är alla grundläggande handlingar klara från början, oavsett vilken exteriör design du väljer för husen. Så det behöver inte ta lång tid från att detaljplanen är godkänd tills det finns bygglov för hela kvarteret.

Våra hus passar de flesta miljöer

Våra hus går att variera på många sätt med hjälp av olika kulörer, fasadmaterial, fönster och tak. Det gör att de kan anpassas efter den omgivande miljön. Med vår nya generation flerfamiljshus kan du också anpassa exploateringsgraden precis efter behovet och tomtens möjligheter.

Vi bygger snabbare och stör mindre

Vi bygger våra lägenheter i fabrik och fraktar dem till platsen i färdiga volymelement. Det gör att vi kan montera dem till färdiga hem väldigt snabbt, med hjälp av strategiska samarbetspartners som följer oss och våra projekt runt om i Sverige, med hög säkerhet vilket både medarbetare och kunder uppskattar. De kringboende uppskattar framför allt att det är lugnare och tystare kring våra byggen. Och säkrare, eftersom färre tunga transporter behöver köra genom området då det mesta materialet levereras till vår fabrik i Gullringen.

Öppet, ärligt och transparent samarbete

Vi är öppna, ärliga och transparenta – och vi vill samarbeta med bra partners. Vårt mål är inte bara att hitta mark som vi kan bygga på, utan vi vill hitta mark för att bygga områden där våra kunder kan leva och trivas i en hållbar och trygg miljö. Våra kostnader är lätta att förutsäga och vi jobbar alltid på att få de lägre, utan att tumma på kvaliteten, såklart.