Vill du bygga hyresrätter för egen förvaltning?

Vi bygger gärna hyresrätter - antingen som leverantör på totalentreprenad, men allra helst som långsiktig samarbetspartner.

Hyresrätten är en viktig boendeform för att skapa ett varierat bostadsutbud anpassat för olika behov och i olika skeden i livet. Vi bygger gärna hyresrätter - som din leverantör på totalentreprenad, men vi gör det också gärna som långsiktig samarbetspartner med dig som fastighetsägare.

Flera av de fastighetsägare som vi har samarbete med har beställt flera projekt och förvaltningsmässigt underlättar det att vi har ett konceptuellt byggsystem som ger förutsägbarhet för underhållsplaneringen.

Vi anlitade BoKlok för att bebygga en relativt kompakt tomt i Nyköpingstrakten och vi är mycket nöjda med utfallet. Byggprocessen var utomordentligt smidig med ett stort plus för den goda kommunikationen. BoKlok var väldigt lyhörda under hela arbetet och var både tillmötesgående och affärsmässiga.

Personligen uppskattar jag även att BoKlok lägger stor vikt vid säkerheten på och omkring byggplatsen. Man tog inte bara ansvar för sitt eget arbete, utan var också mån om att andra entreprenörer – och omkringboende – skulle vara säkra. Det första man gjorde var till exempel att hägna in hela byggområdet. Det är inte alla som tänker så långt.

Det kändes tryggt att göra affärer med BoKlok. De tar ett stort ansvar för sin produkt och värnar om fastighetsägaren. Låter jag väldigt nöjd så beror det på att jag är det.

Foto på Göran Westerberg på Collegio
Göran Westerberg
Collegio

Det är tryggt att bygga med oss

Varför?

Vi är öppna, ärliga och transparenta – och vi vill samarbeta med bra partners. Vårt mål är inte bara att hitta mark som vi kan bygga på, utan vi vill hitta mark för att skapa områden där våra kunder kan leva och trivas i en hållbar och trygg miljö.

Vad?

Vi har över 25 års erfarenhet av projektutveckling. Vi bygger våra hem i fabrik genom en effektiv, industrialiserad process. Det betyder att alla grundläggande handlingar är klara från början, och det behöver därför inte ta lång tid från det att detaljplanen är godkänd tills det finns bygglov för hela kvarteret.

Hur?

Vi bygger våra lägenheter i fabrik och fraktar dem till platsen i färdiga volymelement. Det gör att vi kan montera dem till färdiga hem väldigt snabbt, ofta med hjälp av lokal arbetskraft och med hög säkerhet vilket både medarbetare och kunder uppskattar. De kringboende uppskattar verkligen att det är lugnare och tystare kring våra byggen. Och säkrare, eftersom färre tunga transporter behöver köra genom området.

Nyfiken på exempel på hyresrätter vi har byggt åt privata fastighetsbolag?


Bekanta dig här med några av de områden som vi byggt hyresrätter i för privata fastighetsbolag. Vi förvaltar inga hyresrätter själva, så har du frågor kring uthyrning, kontakta förvaltaren direkt.

illustration på hyresrättsprojektet i Salem

Salem

På uppdrag av Skanska Hyresbostäder har BoKlok byggt 108 lägenheter i Salem, söder om Stockholm, åt förvaltaren NREP. En smart kombination av solfångare, solceller och bergvärme gör detta till ett netto noll-energiprojekt. Med hus i trä från BoKlok, husgrunder i Skanskas klimatförbättrade betong och biobränsleanvändning i maskiner på byggarbetsplatsen bidrar produktionen av det nya området till ett lågt klimatavtryck.

Växjö

I Vikaholm, strax utanför Växjö, har BoKlok byggt kvarteret Nocken på uppdrag av Skanska Hyresbostäder – 67 yteffektiva och välplanerade lägenheter – ettor, tvåor, treor och fyror. Ettorna har fransk balkong, och övriga lägenheter har egen balkong.

Här ligger hållbarheten i fokus och hustaken utrustas med solceller och komplementbyggnaderna förses med gröna sedumtak. Tillsammans med växthus på gården och laddstolpar till elbilar har vi bidragit till att utveckla Vikaholm till en grön stadsdel.

illustration på hyresrättsprojektet i Växjö
illustration på hyresrättsprojektet i Söderhamn

Söderhamn

På centralt läge i Söderhamn har vi byggt kvarteret Dallas på uppdrag av Faxeholmen. Tvåor, treor och fyror - totalt 40 hyreslägenheter i tvåvåningshus med olika karaktär. Några i vinkel och andra som en länga av lägenheter.

Sedumtak på ett av husen och komplementbyggnaderna ger ett grönare och skönare intryck och mitt i området finns en lekplats där barnen kan leka och vuxna umgås.