Bor du i en BoKlok bostad?

Grattis! Då har du gjort ett bra val. 

Här har vi samlat information och fakta som kan vara bra för dig som bor i en klok bostad att ha koll på - oavsett om du precis har flyttat in eller om du har bott i ditt hem i många år. Vi ger dig även utvalda inredningstips och Hemma hos-reportage från andra som bor klokt. Välkommen hem!

Efter inflyttning

När du precis har flyttat in har du säkert massor att fixa med. Som att packa upp kartonger, lägga rätt sak på rätt plats och kanske montera en och annan IKEA-möbel?

När du har landat i din nya bostad finns vi kvar, ganska länge till. Med köpet av bostaden följer förutom trygga garantier även några besiktningar - för att säkerställa att allt är som det ska. Och om något går fel, tar vi emot din felanmälan.

Kvinna och barn ligger på golvet. Kvinnan läser bok för barnet.

Nöjda kunder är viktigt för oss!

Det är viktigt för oss att du trivs i din nya bostad och att du är nöjd med resan dit. Vi deltar därför i Prognoscentrets branschmätning för projektbyggda bostäder. 

Det innebär att alla som köpt en BoKlok bostad får en NKI-undersökning (nöjd-kund-index) skickad till sig cirka 2 månader och 2 år efter inflyttning. I dessa får du möjlighet att tycka till om bostaden, vår service och din köpupplevelse med oss. Vi uppskattar om du tar dig tid att fylla i dessa undersökningar så att vi får reda på vad du tycker, och har möjlighet att bli ännu bättre.

Nyfiken på branschmätningen? Ta reda på mer på Prognoscentrets hemsida