Mitt i naturen hemma i...familjen Beijers radhus

Familjen Beijer bodde i Stockholm men började längta hem till Sundsvall. När BoKlok säljstartade kvarteret Brostugan intill Sidsjön agerade föräldrarna ombud vid säljstarten och knep ett riktigt bra nummer åt familjen Beijer. Sedan var det bara för familjen att vänta, drömma och längta till inflyttningsdagen.

Berätta om ert hem!

Vi trivs så himla bra, både i BoKloks radhus och i området. Här bor vi mitt i naturen, men har ändå gångavstånd in till stan. De flesta av grannarna har dessutom barn i samma åldrar som våra flickor, så det tog inte lång tid innan vi lärde känna de andra i radhuslängan som BoKlok byggt.

BoKloks radhus är verkligen kvadratsmarta, eller kanske snarare kubiksmarta. För tänker man bara till vid möbleringen och utnyttjar även väggarna, så finns det plats för hur mycket som helst.

Har ni fixat något i radhuset sedan ni flyttade in?

Vi har tapetserat en del, mest fondväggar. Enbart vita väggar är inte riktigt vår grej - vi gillar färg och mönster. Ju mer, desto bättre! Så det kommer nog bli fler tapeter.

Vi har också byggt trall på framsidan, så nu har vi två uteplatser och kan utnyttja soltimmarna bättre. På altanen på baksidan av huset har vi byggt en grind så att minsta flickan inte rymmer.

I badrummet på ovanvåningen har vi satt in ett härligt badkar som står på lejontassar. Inom kort ska blandaren också bytas ut, så att den passar bättre höjdmässigt.

Familjen Beijer i köket

- Det bästa med nya svarta huset är att jag kan springa till dagis. Och att jag kan springa till mina bästa kompisar hela dagarna och kvällarna. Och ha pyjamasparty. För det är nära, då kan dom gå hem i nattlinne.

Alma, 5 år

Visst är det härligt att kika in och se hur andra kloka kunder bor! Hur ser det ut hemma hos dig? Dela gärna med dig av hur det ser ut i ditt BoKlok hem - följ oss på Instagram @boklok och Facebook BoKlok Sverige och tagga dina inlägg med #myboklok för en chans att synas i våra sociala medier, eller på vår webbsida Hemma Bäst!