KOLBJÖRN- möbeln med möjligheter

Varje pryl eller möbel har fler användningsområden än vad du skulle kunna tro vid första ögonkastet.

Vi gillar IKEA av många anledningar, inte minst för att vårt koncept till 50% har sitt ursprung i möbelföretaget. En av sakerna med IKEA som vi gillar allra mest är mångsidigheten i produkterna de skapar. Varje pryl eller möbel har fler användningsområden än vad du skulle kunna tro vid första ögonkastet, vilket KOLBJÖRN-serien är ett utmärkt exempel på. Vi bjuder på några idéer!

Använd KOLBJÖRN hylla som planteringsbord eller odlingshylla till försådden. Den är också fin att förvara krukor och trädgårdsredskapen i.

Förvara stolsdynor och filtar i KOLBJÖRN skåpet, och använd hyllorna till förvaring av sådant som du enkelt vill komma åt.

KOLBJÖRN trivs lika bra i ditt badrum, som i förrådet, som på terrassen. Det är bara fantasin som sätter gränser...

De flesta badrum i BoKloks lägenheter är lite större än genomsnittet. Dumt då att inte utnyttja golvytan i ditt badrum ifall du behöver mer förvaringsutrymme.

Men fukten i badrummet, tänker du nu? Tänk utanför boxen, som den här kloka kunden gjort: d.v.s. tänk utanför bostaden och flytta in utemöblerna i badrummet!

"Skåpen i mitt badrum heter JOSEF och kommer från IKEA. De är egentligen avsedda att stå utomhus, men funkar alldeles utmärkt i mitt badrum."

Dela med dig!

Har du också en IKEA möbel i ditt BoKlok hem med flera användningsmöjligheter? Dela med dig! Följ oss på Instagram @boklok eller på Facebook BoKlok Sverige och använd #myboklok.